maanantai 4. syyskuuta 2017

Amazing sunday
My friend has a gottage near Kukkolankoski on the banks of River Tornio, the view is just stunning and if the sun is shining it amazing. We went to say hello with my girls and my sisters girl on sunday. My friend had smoked withefish with his mother and friend, so good! 
Then we went outside to pick some blackcurrant and redcurrant. Girls didn't want to help in that so we went to the forrest near by, i'm not that good berrie picker, but i managed to pick few blueberries :) And girls enjoyed the adventure in the woods! 

Have an amazing autumn! 


-----------Suomeksi----------

Mahtava sunnuntai takana, me vietettiin se tyttöjen ja heidän serkun kanssa se kaverini mökillä Torniojoen rannalla lähellä Kukkolankoskea. Kotona oli sumuista mutta mökkiä lähestyttäessä aurinko alkoi näyttäytyä ja ilma mökillä oli mitä mainioin. Paikan päälle päästyämme tytöt kirmasivat ulos autosta mökin suuntaan. Ystäväni oli rannassa juuri saanut siiat savustettua äitinsä ja ystävänsä kanssa, tai no äiti se taisi olla savustamassa. Päästiin siis herkuttelemaan. Jälkkäriksi lähettiin syömään pensaista punaisia ja mustia viinimarjoja. Tyttöjä marjojen keräily ei innostanut, joten lähettiin läheiseen metsään katsomaan josko löytäisimme muutaman mustikan. Mie olen aina ollu tosi surkea poimimaan marjoja, ei jaksa pomia, mutta onneksi lasten kanssa seikkaileminen metsässä oli pääajatuksemme ja mukaan tarttui kuitenkin muutama marjakin.  

Ihanaa syyskuuta kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti