tiistai 3. lokakuuta 2017Viimeviikolla käytiin nuorimmaisen tyttären kanssa vain huviksi Hemtexissä, siellä sattui juuri olemaan klubilaisille -25 % kaikesta. Arvata saattaa miten kävi. Olohuoneessa ei koko kesänä ollut verhoja, mie en yhtään kaivannu niitä silloin, halusin päästää kesäauringon sisälle. Syksyn saavuttua alkoi kaipaamaan verhoja pimeneviin iltoihin. Amanda auttoi valitsemaan oikean kuvion ja värin verhoihin. Miten tykkäätte että hän onnistui valinnassa?

Meillä on maalatut seinät, taisi olla kananmunankuoren värinen, eli lämmin valkoinen väri seinissä, rempattiin alakerta 2010 ja silloin oli tumma lattia "muotia", siispä meillä on pähkinän värinen laminaatti lattiassa. Kaipasin kuvioita ja niitä nyt riittää :) Verhokankaasta löytyy myös petroolin sävyä, joten valittiin yksi verho samalla värillä. Sisustustyynytkin oli tietty ostettava sopivat. 
 


Hemtexistä voit myös ostaa tosi kätevää silitettävää verhon lyhennys "teippiä", itse en omista ompelukonetta, joten tuli tarpeeseen. Sillä halusin heti kotiin päästyäni laittaa uude verhot ikkunaan.

 

--------------------In english-----------------

Last week we bought new gardins from Hemtex to livingroom, A helped to pic the right pattern on the textiles, how do you think she choosed?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti