tiistai 19. joulukuuta 2017

Wonderful Paperivalo ShopViime viikolla torstaina kävin tutustumassa ihanaan Paperivalo Shoppiin, joka sijaitsee Karungissa, noin 25 kilometrin päässä Tornion keskustasta. Taloa ei voi olla huomaamatta ohi ajaessa, ihana idyllinen vanha kyläkauppa rakennus ja pihapiiri on kerrassaan hurmaava. Sisälle astuessa lämmin tunnelma valtaa mielen, vanhat hirret ova osittain paljaana ja rakennus on kunnostettu kunnioittaen vanhaa. Sisällä tapasin Sirpa Kivilopolon joka on Paperivalo -yrityksen perustaja ja omistaja, hän valmistaa paperin käsin, sävyjä paperissa on vain yksi nimittäin valkoinen. 
Valkoisesta läpikuulavasta peperista hän saa aikaiseksi todella upeita sisustustuotteita, vesileimalla paperiin saa mitä ihanempia kuvioita. Videon paperivalon valmistuksesta näet täältä (KLIK!)

Postaus tehty yhteistyössä Paperivalo yrityksen kanssa.


 

  

 


 Yritys on jo kaksikymppinen nuorukainen, ensimmäisenä alkoi korttien valmistus, mutta myöhemmin valikoima on laajentunut. Itsellä katse kiinnittyi heti ihastuttaviin lyhtyihin, joihin voi ostaa useamman eri kuvion, saatavilla kahta eri kokoa. Myös murretuotteet kiinnittivät huomioni, saatavilla on mm. ihania julisteita eri kokoisena murre tekstillä, kortteja, magneetteja ja lyhtyjä.
Tuotteita voi myös tilata omalla kuvalla. Valikoimaa voitte käydä ihailemassa täällä (KLIK). 

 Tiloissa on hurmaava kahvila, josta pääsee isolle terassille kesällä. Eipä ole käynyt mielessä ettei kuusen tarvi olla iso ja että sen voi asettaa seinälle, ihana idea!


 

 Myynnissä shopissa on myös muita tuotteita.


 Kiitos Sirpa kun sain käydä tutustumassa Paperivalon tiloihin ja ihastuttaviin tuotteisiin, ihastuin niin lyhtyyn että se jäi omaan käyttööni! Jos haluatte kuulla lisää Sirpasta ja yrityksen historiasta KLIKKAA tätä!  Miksihän en ole pistäytynyt tiloissa aiemmin. 

Ps. Jos joululahjoja on vielä ostamatta, niin ei tässä mikkään hoppu mihinkhään, Paperivalo shop on auki vielä ennen aattoa tarkista aukiolo vaikka kotsivuilta.


 
         -----------------------In English------------------

Last week I had a chance to go to Paperivalo shop
It is located in Karunki about 25 minutes  from Tornio. I fell in love with the spirit in this old town market house. Beautiful paper products has the owner Sirpa done self by hand.

Thank you so much Sirpa that I could come and take pictures!
The lantern was so beutiful that i kept it myself :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti