- 4 dl gluteenitonta jauhoseosta
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 dl juustoraastetta (L)
- ½ dl juoksevaa margariinia (L)
- ½ dl maitoa (L)
- 1 prk kermaviiliä (L)
- 1 kananmuna
Paisto 225 asteessa 12-15 minuuttia
tai kunnes ovat kypsiä.
Mie tein vain puolikkaan taikinan koska kaapin
kätköistä löytyi vain 2 dl gluteiintonta jauhoseosta.
Levittelin taikinan nuolijalla pellille, koska ne jauhot loppu. Taikinasta tuli mehevä teeleipä, ei kova käntty niikuin yleensä jos olet gluteennittomia leipiä tehnyt. Leipä säilyi jopa seuraavaan päivään asti mehevänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️