tiistai 4. syyskuuta 2018

Back in business!

Hei taas kaikki pitkästä aikaa,
yli puoli vuotta on hujahtanut ohi, viime blogi tekstini jälkeen. Paljon on kerennyt muuttua ja olla muuttumatta. 
Kevät meni kiireisesti, joka kuukausi kävimme noin kolmen päivän koulutuksen ILEAD -koulutusta. Meiltä täältä Haaparannalta menee autoillessa useampi tunti, Uumean IKEAan missä saimme käydä pariinkin otteeseen ja vielä pitempi matka Sundsvallin IKEAan, jonne ajelimme koulutuksen merkeissä kerran. Koulutusaikana sain tutustua mahtaviin kollegoihin ympäri Ruotsin ja useamman kerran lähempänä oleviin kollegoihin. Haikein mielin kokoonnuimme toukokuussa Haaparantaan koko ILEAD porukan kanssa viimeistä kertaa, kaikki tiesivät että fyysisesti ei nähdä lultavasti toviin. Kesäkuussa meillä oli "koe", jonka meidä IKEA HaparandaTornio tavaratalon kaikki 8 osaanottajaa läpäisi. Vielä en ole edennyt urallani IKEAssa, vielä myyn keittiöitä ja viihdyn ihanien kollegoideni kanssa. Haasteet odottavat edessä päin. 

Kuinka moni teistä tietää mikä teistä tulee isona? Mie en oikein ikinä ole osannut hahmottaa ja nähdä tulevaan. Aloin mie viime kuussa käymää uutta koulutustakin, olen niin kauan kuin muistan suunnitellut että sitten kun aika on oikea opiskelen hierojaksi, mutta se työ on kyllä aika fyysistä. No, mies varasi meille molemmille ajan Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Hoito osui ja upposi heti, tuntui tosi ihanalle, hoidettiin koko kroppaa varpaista päähän, ja sitten hoitaja sanoi että uusi koulutus alkaa taas kesän jälkeen. Kotiin päästyäni naputtelin selaimeen PeräPohjolan Opisto ja Kalevalainen jäsenkorjaaja
Ensimmäinen viikonloppu koulutusta oli viime kuussa, välissä pitäisi tehdä vähiintään 15 harjoitushoitoa ja seuraava koulutusviikonloppu on ensi kuussa. Tämä on temmannut minut mukaani, ihanaa stressitöntä tekemistä, puhumista asiakkaan kanssa. 
Saa nähä mikä minusta tulee isona :D

Esikoinen aloitti jo ykkösluokan, aivan käsittämätöntä, kuinka vanha minun häätyy sitten olla?
Mies aloitti uuden työn ja tyttöjen harrastukset alkaa rullailemaan. Syksy on tullut ja mie niin nautin siitä täysin siemauksin. 

 

-----English-------


Just absurd how time has flyed again. It has been too long since my last blog post. My ILEAD journey (IKEAs leadership training) is now over, im so thankful, that I had a change to meet collegues all over Sweden and get to know little bit better other ILEAders from IKEA Umeå and IKEA Sundvall. I Miss u all. For now im still selling kitchens @IKEA HaparandaTornio, but someday maybe.. 

2 kommenttia:

  1. Mie voin ilmottautua koekaniiniksi jos oot tekemässä harjotushoitoja :D

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️