sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Happy Halloween




Toivottavasti teidän viikonloppu meni mukavasti, kävikö teillä keppostelijoita, tytöt tykkää että on kiva kun saa kasvomaalauksen, mutta muuten Halloween ei minusta ole scandinaavinen juhla.





Miei kävin eilen ystävien kanssa Ravintola Ofelian naisten illassa, olipa mukava tapahtuma, saatiin alkudrinkki, suolaista ja makeaa pientä purtavaa ja luvassa oli myös arvontaa. Osalla esittelijöistä oli lyhyt esittely yrityksestään ja sitten heillä oli myyntipöytiä joissa oli ripaus heidän valikoimistaan mukana. Uutena tuttavuutena mukana oli Mia design, sisareskaksikon sisustustavaraliike Oulusta jolla on myös verkkokauppa, heiltä ostin ihanan kaulakorun ja instagramissa tutkiskelin pikaisesti millaisia tuotteita heillä on, hyvältä vaikuttaa. Vaateliike La Perlessä Torniossa en ole saanut vielä käytyä, mutta heidän esittelyn jälkeen siellä häätyy kyllä käydä tsekkaamassa vaatteita, kenkiä ja asusteita.



Amandalla nousi torstai-iltana kova kuume, mutta ei se niin kovasti hiastanu vauhtia, viimeyönä kun tulin kotiin, oli ihan hiestä märkä, toivottavasti hikoili kuumeen pois. Tänään vuorossa oli seuraava potilas, vanhimman tytön kummitäti tuli kylään ja tyttö nukahti hänen syliin, kuumetta 39 :( 


Tein tosihyvää siemenlepää valmiista seoksesta, joka oli myös gluteiiniton! 

Linkki Mia design nettisivuille: 

Linkki La Perlen nettisivuille: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️