torstai 3. marraskuuta 2016

Askartelua paskartelua

Tykkäättekö askarrella ja tuunailla? Älkää vain liittykö Pinterestiin tai facessa oleviin askartelu ryhmiin, esimerkiksi Askartelu- ja sistusideoita ryhmä ja dc-fix/ Kontaktimuovi Tuunaajat, voi lähteä lapasesta :D Minun kurkku on ollu välillä tosi kipeä ja kun tytöt sai pöpöt taltutettua, joskin lentsu jäi, kävin yhden päivän töissä ja seuraavana aamuna nousi kuume itselle. Aamupäivän torkuin sohvalla ja sitten piti alkaa jollekkin, olen niin huono vain olemaan. Sohvalla torkkuessani tytöt oli oikein kiltisti, suurimman osan ajasta ;)  Jemina oli päättäny harjata siskolta hiukset ja ne oli tuoksunu vissiin huonolta, joko arvaatte.. juu, hajuvettä vähän selvityssuihkeeksi ja tuoksuksi, sitten vähän pottaa siivottiin kans sillä, ai että tuoksuki hyvälle!

Maanantaina aamulla tuhottiin Amandan kanssa munakenno, oli hitmu hauskaa, sitten veteen muhimaan ja illalla pistettiin sauvasekoittimella mössöksi ja puristettiin enin vesi pois. Sitten mettästettiin piparkakkumuotteja, tadaa, tällaisia tuli, eikä muuten vieläkään ole kuivia. 
Keskiviikkona aamulla nousi tosiaan ittelle kuume, torkkujen ja sapuskan jälkeen aloin kehitellä seinälle valokuvia ja muitaki kuvia, valokuvaseinästä olen haaveillu jo kauan, mies ei mielellään tehe reikiä seinään, joten nää on kaikki sinitarralla kii. Kehykset tekasin kartongista ja dc-fixistä, nuo marmorikehykset tekstillä on lempparit, haluaisiko joku tällaisen, arvotaanko vai vinkkaanko joulupukille? 
Jeminan iltajumppa, vitsi kun olisi itsekkin nuin hyvä vartalonhallinta ja tasapaino! 
Ostamani valkoinen kalkkimaali on kanssa yksi mitä pitää laittaa joka paikkaan, minulta löytyi jemmasta tuollainen vanha ämpäri, kukkia siinä on tainnu aiemminki olla, ei vain ollu enään niin edeustavan näköinen, maalia pintaan ja uutta istutusta sisään ja voila! Päälystin fixillä pienen rasian, mitähän sinne sisään säilöisi ja lasirurkit sai maalia pintaan, ajattelin kokeilla itse tehdä makeisia joululahjaksi. Eikö muuten olekki meilä ihanan retro tapetti kodarissa? 

Ihanaa päivänjatkoa, mie koetan kuluttaa aikaa, mitähän mie vielä keksin :D Ja kommentoikaahan haluaisiko joku voittaa itselleen tuollaisen marmori kehyksissä olevan teksti-taulun! 

3 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja oot askarrellu, ai että kun sais itekin aikaseksi :D mulla ois tuota kalkkimaalia mustana, yks projekti ollu jo kuukausia kesken ja nahakasen rahin mie oon sillä jo maalannuki. Mie kans tykkään nuista tekstitauluista ja mulle ainaki kelpais nuo marmorikehykset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan ostaa itsekki jotaki muutaki väriä, on niin helppo vain maalata, pintaa kuin pintaa 😍 Mie voin vinkata joulupukille että tuopii sulle tuollaisen marmorikehyksisen "taulun"

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista