maanantai 3. lokakuuta 2016

Koulutusta ja joulun fiilistelyä :D






Eilen suunnattiin tiimiläiseni Hennan kanssa Ouluun kouluttautumaan, on se mukava päästä kotoa pois, kun on tyttöjen kanssa ollut kotona kun ovat olleet kipeinä. Aivan ihanaa Henna kun lähit mukaan, kiva olisi saaha enempiki tiimiläisiä tai kavereita mukaan. Eilen Oulun tiimiläiset oli saanu hyvän koulutuksen kasaan Oulun Scandic -hotellin tiloihin, tilaan mahtui 60 ja ainakin sen verran meitä oli, sillä lisää istuimia oli haettava! Pääpuhujana oli Kari Sauru, koulutuksen jälkeen mietin että piru ku pitää olla nainen ja tehä kaikki vaikeimman kautta, ajatella toisten puolesta jne. Aivan mahtava koulutu, kannatti ajaa Ouluun, sai nauraa taas varastoon! C9:n aikana eväät ei tarvi olla kummoset ja nälkä ei kuiten yllättäny, protskun join ennen kuin lähdettiin kotia kohti.


Taisi olla perjantai kun Amandan silmät alkoivat rähmimään, silmiä pyyhittiin keitetyllä vedellä, lopuksi niihin laitettiin avuksi jopa Gellyä, mutta ei auttanut. Kaksi viimeisintä yötä Amanda on tepastellut meidän makkarin ovelle ja pyytänyt huuhtomaan silmät, tältä silmät näytti tänään aamulla. Haaparannan vårdcentralista ei ole kovin hyvää sanottavaa kuullut lähiaikoina, on pula työntekijöistä, aikaa ei taho saaha millään, me saatiin kyllä hoitajalle aika kun sanoin kovasti, mutta hoitaja ei tullut edes lähelle meitä, vaan oli jo ajatuksissaan toisen odottavan potilaan luona, saatiin lähteä kotiin ja lääkäri kirjoitti reseptin ilman edes näkemättä lasta, toivottavasti nyt salva auttaa pientä. 



Aamulla mietin että Jeminan monesti liptetut nahka kintaat on varmaan roskis kamaa, sitten muistin että joku oli laittanu Propolis Cremeä, laukkuihinja kenkiin, niin päätin kokeilla. Ylemmässä kuvassa on vasemalla kuiva käsittelemätön kinnas ja vieressä oikealla käsitelty, olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, kyllä nämä voiteet käy moneen! 


Lounaaksi Kotlettia, gluteiinitonta makaroonia (Semperin, Fiber), mustia papuja, kurkkua ja salaattisekoitusta, nam! 




Käytiin Postissa töiden jälkeen, samalla käytiin moikkaan minun entisiä työkavereita KappAhlilla, minua saattaa kohta taas nähä sielä, on niin vähän tunteja IKEAlla niin mikä ettei :D Löytönä ale laarista Cittarista mukaan tarttui ihanat leimasimet ja heti piti kokeilla, joulukorttejahan niistä syntyi, ai muka liian aikaista? Osa joululahjoistakin on hankittuna :D Miten teillä siellä? 


Samoihin tunnelmiin You Tube lähetti viestiä että Foreverin Scandinavian toimisto on ladannut uuden videon ja kuinkas ollakkaan se oli meidän jouluvideo :D tässä teilke linkki, niin pääsette katsomaan: 



Loppukevennys :) 
Toivottavasti teidän viikko alkoi hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️