perjantai 30. syyskuuta 2016

Kolmas päivä Change 9:sta






Aiemmassa tekstissä lupailin päivitellä kuulumisia C9 -ohjelman kulusta, tänään on jo kolmas päivä menossa ja itseasiassa kolmas kerta kun ohjelman teen, siltikin helppous ja tulokset saavat minut taas hämmästymään, tämä on niin hyvin suunniteltu kokonaisuus. Mie tykkään että minun kroppa on hyvä puhdistaa pari kertaa vuodessa, mehupaastot ei sovi mulle, kokeiltu on ja huono olo tuli :/ Nykyaikana ruuassa on niin paljon siihen kuulumatonta e-koodeista säilöntäaineisiin ja kaikki me kertyy meidän vartaloon, ei sisäelimet tiedä mihin ne pitäisi laittaa. Joten kaikki se ylimääräinen kertyy sisäelimiimme, niveliin, lihaksiin.. Kahtena ensimmäisenä päivänä käytetään lähinnä vain paketin lisäravinteita ja mennään aika vähillä kaloreilla, mukana tulevassa ohjevihkosessa kuitenkin löytyy sallittujen lista, siellä on marjoja, vihanneksia ja kasviksia joita saa syödä nälän iskiessä, maken himon tullessa päälle, smoothieen proteiinijauheen kaveriksi ja koko ohjelman ajan näitä saa syödä lisänä. 





Eilen käytiin IKEAlla pyörähtämässä ja mukaan tarttui lihansyöjäkasvi, Jeminasta se oli hirmu hauskan näköinen ja meille on ilmestynyt hyvä määrä kukkakärpäsiä sisälle, kukkaa testailtiin ja mie löysin sille hämähäkin sulatettavaksikin :D Iltasella vein Jeminan kaverin luo leikkiin ja Amandan isille työkaveriksi, kun ei päässyt aikanaan töistä ja suuntasin Keminmaan Tupasvillalle, jonka kabinetissa pidettiin yhteiskutsut Tupperin ja Noshin edustajien kanssa, mukavasti oli päässyt ihmisiä paikalle ja sai uusi kontakteja, tällaisen voisi järjestää toistekin! 



Kolmannen aamun aloin mittauksilla ja viitisen senttiä oli kropasta kerennyt ja haihtua kuin tuhka tuuleen, puntarilla yllätyin iloisesti kun alun ei niin miellyttävä 68,2 lukema oli pudonnut 66,1 kg, tää toimii! Tänään luvassa olisi yksi proteiiniannos lisää ja lämmin ruoka, ohjekirjasessa tulee mukana myös ruokaohjeita, jotta ei tarvitse itse miettiä miten saisi noin 600 kalorin aterian ja vielä monipuolisesti ruokaa lautaselle. Olin aiemmin ostanut kaappiin gluteiinittoman jauhoseoksen, sillä mietin kokeilevani gluteiinittoman ruokavalioon alkamista, sillä iho vieläkin välillä lehahtaa ihottumaan ja eihän se gluteiini hyvästä ole! Tekastiin tyttöjen kanssa netin ohjeella porkkanasämpylöitä, joista tytöt tykkäsi kovasti, onhan tuore sämpylä aika hyvää! Ruuaksi päätin tehdä sämpylöitä hyväksi käyttäen hampparit, pihvinä kanan filee ja bataattia, nams ja olihan se hyvää! Tämä päivä on ollut hankalin ja välillä on tullut kiusauksia, sillä aamulla heräsin jo viideltä kun flunssainen tyttö alkoi yskimään, uni ei enää tullut, kuuden maissa jo joogailin kynttilän valossa :D 





Ihanaa viikonloppua, laitahan viestiä jos tulee jotain kysyttävää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️