torstai 25. toukokuuta 2017

Halpa diy teline kuville




Arvaatteko miten kuvat liittyy toisiinsa? 

No mie olen ihaillu toisten ihania verkkoviritelmiä seinillä ja yksi päivä hiffasin kukkia ulos viedessäni että minikasvohuoneessa on ihan liikaa hyllyjä. Siitä se ajatus sitten lähti. Ei muuta kuin sivuleikkurit autotallista ja napsimaan käännetyt nurkat pois. Mies ei tykkää reijistä seinällä joten naputtelin nuppineuloilla nurkista kiinni ja taitoin vähän. Kuvat hätäsesti paperiteipillä kiinni ja tadaa! Plussaa tälle että sopii tosi hienosti uuden lampun kanssa! 

Mini kasvihuoneen ostin viimekesänä Rustasta (muistaakseni 299 kr) kun piha on pieni, mutta tomaattia teki mieli kasvattaa ja parhaiten kypsyy lämmössä, meijän kesä on niin lyhyt. Vähemmällä vaivalla pääsisi kun ostaisi valmiin kirsikkatomaatin kaupasta :D Tänä vuonna laitoin jopa kukkia siemenestä kasvamaan, jännällä odotan minkälaisia niistä tuleekaan! 




Ei pysyny kuvat montaa päivää teipillä, tänään laitoin vähän ryhdikkäämpää ripustinta, mistähän saisin pieniä pyykkipoikia, hmm. 

 

Tästä päivästä tulee ihanan aurinkoinen, mie istun ulkona ja nautin ilmasta, kohta töihin :( nauttikaa te autingosta, ihanaa helatorstaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️