maanantai 29. toukokuuta 2017

Tänä vuonna laitan vain muutaman siemenen kasvamaan...






Viime vuonna laitoin ihan liian monta tomaattia kasvamaan, joten tänä keväänä päätin että ehkä kaksi tainta laitan. Helpommalla pääsisi jos vain ostaisi valmiin, mutta kuinkas kävikään. Toista viikkoa raahaan tomaatteja ulos aamulla ja sisään illalla, on niin kylmä vielä. Tomaatteja on nyt kasvamassa kuudessa ruukussa, siis vain muutama ;) Pensastomaattia kolme ja kolme kirsikkatomaattia, kirsikkatomaateissa näkyy jo ensimmäiset nuput. 
Tänä vuonna innostuin kokeilemaan vähän kukkiakin siemenstä, äiti meinasi että malvikki kylvetään suoraan maahan, mutta näyttäähän tuo kasvavan hyvin ruukuasa sisälläkin :D Asteria on 3 eri ruukussa, 5 tainta, malvikkia yksi. Innolla odotan minkäs näköisiä kukkia niihin tuleekaan. Saisi vain tulla kesä ja lämpimät, niin raskisin jättää ulos! 
Kokeeksi laitettiin nuorimmaisen kanssa vielä muutama siemen ruukkuun, katotaan mtä sieltä nousee, mummo sai vihdoinkin kasvihuoneen, joten jotain uutta sinne esikasvatetaan. Ruukut loppui kesken, sillä mummo antoi vielä jotain siemeniä, joita voisi laittaa multiin.Viimevuonna alesta ostamani kukkasipulit, eivät ota juurtuakseen, yhdestä sentään näyttää nousevan vihreää. Ehkä ihan hyväkin niin, kohta ei tiijä mihin näitä kaikkia kasveja lykkisi. Minusta on aivan ihana seurata kasvien kasvavan ja kukoistavan, varsinkin kun itse on kasvattanu siemenestä asti.
 Huomenna perheeseen hajetaan taas uusi viherkasvi, vinkkiä voi lukea bloggari ystäväni blogista Idis ja interiööri. Hyvää yötä kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️