maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukuusi koristeltu





Eilen ennen töihinlähtöä koristeltiin jo joulukuusi esille, ajattelin josko saisin tytöistä kaverin, ei vielä jaksanut kauheasti innostaa, vielä vähän toipilaita, varsinkin vanhimmainen. Mummon talon tyhjennyksestä pelastin joulukoristelaatikon joutumasta roskalavalle, vanha näkkileipä laatikko, jonka kannen mummo on itse koristellut ja kirjoittanut kanteen 1980. Sisältö on aika ihanaa, vanhoja koristeita itsetehtyjä ja ostettuja, ollaan lisätty laatikkoon viimevuonna itse tehtyjä koristeita ja löytyy jotain itseostettujakin. Miehen joskus aikoinaan ostama joulukuusi onkin aivan omaa luokaa, koolla ei ole pilattu, mutta lapset tykkää kun valokuiduissa vaihtuu valon väri, aika bling bling. 




Melkoisia apinoita nuo meidän tyttäret, Amandaa jo alkaa kyllästyttää kotona olo, joten ilmoitti että tänään lähdetään Angry Birdsiin leikkimään, Tornion puollella Rajalla- kauppakseskuksessa on pieni Angry Birds leikki paikka. Käytiin siellä kääntymässä ja jätskillä kahvilassa.

Pari päivää kävin töissä, olihan se kivaa kotona olon jälkeen, mutta mutta en saanut tytöiltä vatsatautia, kurkku on vain aivan pirun kipeä ja ääni kulkee ajoittain :/
Nyt on onneksi vapaata muutama päivä, koitan lepuutella ääntä, että ei tarvisi jäädä taas saikulle.


Amanda meni päiväunille ja me tehtiin Jeminan kanssa hama helmillä koristeita, mie sin uuden teepannun alusen.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️