sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Nyt vuorostani itse kipeänä

Lentsu kestänyt itsessään jo kolmatta viikkoa ja kolmatta päivää kuumeessa. En tykkää nappailla lääkkeitä turhaan, mutta kun kuume huitelee yli 38 joka päivä, niin muu auta. Tänään on jaksanut tehdäkkin vähän jotain, otin 400 buranan ja 1000 panadolin, yksistään kummastakaan ei tunnu olevan apua. Turhauttaa maata sohvalla raatona, varsinkin kun kotona on kaksi ruokittavaa suuta, jotka on kokoajan vailla jotakin, turhautuvat ja tappelevat kun äitistä ei ole mihinkään. 


 3 pannunalustaa toisella puolella erilainen kartonki. Pohjana vanha cd -levy, johon liimattu molemmin puolin kartoni ja renoille pistiä, helppoa ja halpaa ;)
 
 
Pikkuveljelle joululahjaa, joka piti miehen hommata, mutta miehen tuntien, se oli parempi itse hommata. Lasinaluset hamahelmistä Super Mario teemalla ja aivan huippu löytö EMP:n nettisivuilta (emp.fi) löysin nintendo peliohjain lompakon, toivottavasti veli tykkää joululahjasta.




Tehtiin viimeviikolla joku päivä taikataikinaa ja siitä tein koruja, värjättiin elintarvike kimallevärillä. Lasten käyttöä hauraat korut ei kestä :/ mutta äidillä kyllä kestää, tuli kivoja, painon kuviot leimasimilla, laitoin strasin ja suihkutettavaa lakkaa aika monta kerrosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️