perjantai 30. joulukuuta 2016

Projekti Haaparannan IKEAssa meidän osalta valmis

Moraklockor
Ensimmäisenä kun astutte keittiösastolle Haaparannalla näette keittiöt. Uusia keittiöitä me ei nut projektin aikana tehty vaan 10 viikkoa meni siihen että revittiin kaikki muu keittiöosastolta pois ja sijoiteltiin uudelleen. Ensimmäisenä meidän tiimin tekemästä jäljestä näette kun huomaatte etusarjat, eli ovi ja laatikko valikoiman. Vasemalle kerättiin perinteiset etusarjat, ns. vanhan tyyliset, ovet joissa on ikkuna. Keskelle laitettiin uutus kyltin kanssa Kalvia etusarja, joita löytyy vain tiettyjä kokoja. 
http://www.ikea.com/se/sv/search/?query=kalvia. Uutuus etusarjan jälkeen siirrytään modernimpiin etusarjoihin. Useassa ovessa ei ole omaa vitriiniovea, joten huurrelasinen Jutis on näytillä aika useaan otteeseen. Useamman kuvan otin myös uudesta Jormlien- etusarjastamme jossa on sisäänrakennettu valo, jota voi säätää kolmeen eri lämpötilaan langattomalla säätimellä www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30304750/
Lattialle rakennettiin omat "talot" vetimille, joista nyt saa vetimen irti ja pääsee kokeilemaan miltä se näyttäisi valitun oven/laatikon kanssa. Saimme myös lattia valikoiman nyt näytille keittiö-osastolle. Työtasoista mittatilatavat työtast ja seinälevyt löytyvät nyt lattialta kahdesta omasta "talostaan" ja valmismittaiset tasot jotka löytyy suoraan varastosta löytyvät seinältä.  Työtasoja on kaksi samanlaista vierekkäin, joista toisen saa myös otettua irti ja saa kokeilla miltä näyttäisi halutun etusarjan kanssa. 

Joko olette kerenneet käydä katsomassa miltä IKEAssa näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti