lauantai 31. joulukuuta 2016

Keittiöprojekti osa 2

Loput kuvat keittiöprojektista jossa sain olla mukana Haaparannan IKEAssa. Ensimmäisessä osassa oli uusi etusarja- esittely, työtasot ja vetimet.Tässä toisessa osassa on kodinkone osasto, altaat, hanat, tilbehööri putiikki, keittiösuunnittelustudio, keittiösaarekkeet ja seinäkalusteet.


Jo rakentaessamme uunien esillepanoa, mietimme että tilaa tulee jäämään kyllä aika niukasti U-muotoisessa kalustuksessa väliin, jos miettii vaikka että kaksi eri asiakasta ja myyjää haluaa mahtua katsomaan uuneja yhtöaikaa. Kaikki ei aina ole niin oikeissa mittasuhteissa suunnitteluohjelilla ja tämä voi tuottaa vähän päänvaivaa, katsotaan jos joudumme vähän muokkaamaan vielä myöhemmin osastoa. Tämä osa rakennukseta/siirrosta oli kaikista fyysisin osa, siirtelimme ja nostelimme painavia uuneja ja jääkaappeja, onneksi tiimissä on voimaa ja keksitiin miten päästään mahdollisimman vähällä rasituksella. Tiimissä oli myös rautaisia mimmejä, joten nopeasti oli kodinkoneet vaihtaneet paikkaa.

Altaliimaukset, miltä sama allas näyttää alta liimauksena missäkin materiaalissa.

Altaliimaus puu-tasossa

Altaliimaus kivipuriste-tasossa

Altaliimaus akryli-tasossa

Altaliimaus laminaatti-tasossa.

Keittiön hanat

Altaita


Uusi suunnittelu studio, vanhassa studiossa oli ongelmana häly ja läpi "oikaisevat" asiakkaat. Nyt odotellaan että vanha sininen vastaanotto tiski saisi lähtöpassit ja pääsisimme kokeilemaan miten uusi työpöytä toimii, vai toimiiko.. Seinille voisi toivoa jotain väriä ja inspiraatiota.

HEnkilökohtainen suunnitteuhuone, jos varaat ajan suunnitteluun, pääset istumaan myyjän kanssa leppoisasti huoneeseen ja kenties kahvittelemaan!

Tästä alkaa tilbehööri putiikki, eli roskien lajittelu, seinätangot, laatikoiden sisusteet yms.
Sisustussuunnittelijat ei ihan kerenneet katsoa valmiiksi mitä muuta laitettasiin esille joka osiolle, siksi osa seinistä näyttää vielä aika steriileiltä.Minun lemppariseinä osastolla, tämä tehtiin muovipussia ja kolmea eri harmaan sävyä käyttäen, huippua työtä Kom in.
Family and friends, keittiösaarekkeet ja seinähyllyt keittiöosastolla.


Olen todella onnellinen että pääsin projektiin mukaan, on ollut erittäin intenssiivistä ja paljon oppimista. Ennenkaikkea tykkäsin että sain vastuuta ja tutustuin eri osastoilla työskenteleviin kollegoihini, meidän tiimi oli huipu hyvä, vaikka oltiin intensiivisesti 9 viikkoa tekemisissä ja suurin osa oli naisia, ei saatu yhtään riitaa aikaiseksi. Vielä on tekemistä jäljellä projektissa, mutta miedän salta homma on pulkassa, osa kalusteista saapuu vasta tammikuussa ja muutamia viimeisteleviä viilauksia osasto kaipaa. Mitäs tykkäätte?

Aivan ihanaa ja upeaa uutta vuotta!
Uusia tuttavuuksia ja yhteistyötä luvassa jo ihan piakkoin, odotan innolla!

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä :) Pitää piipahtaa joku päivä katsomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käykää ihmeessä, inspiraatiota uuden kodin keittiöön?

      Poista