maanantai 5. joulukuuta 2016

Pikkujoulut ja pipareiden leipomista

Lauantaina kävin katsastamassa Åströmin kartanolla järjestetyt naistenmessut, myyntihommissa, aika rauhallista oli. Meidät oli laitettu eriin huoneeseen, enimmät myyjät oli yhdessä isossa huoneessa, me neljä pöytää: magneettikorut, nu skin ja yksi käsityötäytteinen pöytä oltiin sivu huoneessa. Heti ensimmäisenä huomasin että vierustoveri on tuttu, aiemminkin oltu myyntitapahtumassa vierekkäin, joten tästä tulee mukava nelituntinen! Myynti ei ollut kovin hurjaa, mutta ihana että sai jutella ihmisten kanssa ja muutamat olivat oikeasti kiinnostuneita, arvonnan pöydästä voitti ihana tyttö Rovaniemeltä, joka tykkäsi kovasti lahjasta, koska huulivoide oli hänen lemppari! Propolis voidekin tulee varmasti köyttöön näin talvella, kun ei sisällä vettä ja on ihanan kosteuttava ja hoitava! 
Illalla en ollut ihan varma lähdenkö entisten työkavereiden pikkujouluihin, olisihan se mukava käydä vapaalla, syödä hyvin, kuunella elävää musiikkia ja stand upia. Meikkasin kotona valmiiksi ja kävin autotallissa kysyyn mieheltä kuka hakee lapset tunnin päästä on oltava kauppakeskuksen edellä, noh mie kävin hakeen nuorimman, joka nukahti autoon ja heräsi seuraavana aamuna, vanhimmainen jäi mummolaan (miehen äidin luo) serkkutytön kanssa yökylään. Mie kerkesin mukaan, olipa kiva ilta Torandassa, eka kerta muuten silellä. Ihania naisia, Kristian Meurmanin upea ääni, ähky hyvästä ruuasta ja naurattavaa komiikkaa, kiitos naisten ihanasta illasta! Harmi kun ei keritty pyytään koko porukasta yhteiskuvaa, sisällä "hallissa" oli niin piemää ja aulassa oli jäätävän kylmä, joten kuva jäi ottamatta!


Sunnuntaina olin suunnitellut että käydään mummolassa (minun vanhempieni luona) paistaan piparit, äiti tekee joka vuosi itse taikinan ja ajeltaisiin isäni äidin luo Simoon, mutta saatiin kunnon lumimyräkkä, niin Simon reissu jäi välistä. Piparit käytiin kyllä leipomassa, meillä ei tarvitse paljoa joululauluja kuunnella, sillä hoidossa harjoittelevat joulujuhlaa varten, talo raikaa joululauluja. Sunnuntaina koristeltiin kuusikin jo valmiiksi, vain koska me haluttiin :D Joko teillä on joulukuusi? Meillä on mieheni aikoinaan  ostama joulukuusi, jossa on jo valot valmiina, tytöt rakastaa tätä kuusta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti