sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Suodatinpussiruusu hulluus
Täällä on kulunut viimeisen kuukauden aikana todella paljon suodatinpussi-pakettia, kahvia ei nyt normaalia enempää, mutta kuvista näkee mihin pussit on saatu kulutettua! Facebookissa ihailin sisustus-ja askartelu sivustolla olevia ihania kuvia kransseista ja kuusista mitkä oli tehty suodatinpusseista, aikani ihailin ja kokeiltavahan se oli. Aikaa vievää puuhastelua, mutta tuleehan niistä niin kauniita, ensimmäisen kranssin tein käyttämällä vähemmän kukkia, toiseen laitoin huomattavasti enemmän kukkia tiheämpään. Ohjeita miten tehdä suodatinpussi kranssi on netti pullollaan, mutta yksinkertaisuudessaan ohje menee näin:

1. Aukaise valkoinen suodatinpussi paketti
2. Ota kolme suodatinpussia
Ota lasi
3. Piirrä ympyrät suodatinpussiin iso ja pieni (lasin pohja ja suuosa paperiin muotiksi) 
4. Ota nitoja ja niittaa keskelle ympyröitä
5. Leikkaa ympyrät suodatinpussista irti
6. Aloita sisemmästä paperista rypistämään paperi niitin ympärille
7. Avaa kukka auki, valmis suodatinpussiruusu
8. Kuumaliimalla kiinni haluttuun pohjaan

Näiden kanssa on mielikuvitus vain rajana! 

Ensimmäiseen kranssiin käytin kahta eri kokoa ruusuja, pieniä jäi kuitenkin yli aika paljon, päätin tehdä pallon muotoisen koristeen, pohjaa ei kuitenkaan ollut valmiina, joten tein sen sanomalehdistä rutistamalla ja maalatinteipillä kasaan! Hieno tuli, naruksi laitoin juuttinarua, suihkausin vähän glitteriä vielä sekaan.
Ensimmäisessä kranssissa koristeena oli oma tekoinen sooda massasta tehty sydän, johon painoin pitsiliinalla kuvan. Toiseen laitoin vaalean punaisia helmiä.
Pohjana molemmissa on puolikas styrox-kranssipohja. Ostin kaksi eri kokoista kuusi styrox kartiota, haaveissani tehdä niistä kanssa jotain suodatinpussi hässäkkää, tytöt päätti toisin, ne piti maalata :D no mie tekasin pohjan suodatinpussi kuuselle askartelukartongista, vähän häiritsee vihreä pohjan väri, muttei auta kattoa liian likeltä, valoksi laitoin IKEAsta ostamani rautalangassa olevat pienet ledivalot, jotka toimii patterilla. Jemina askarteli yhdestä ruususta hapsukukan ja laittoi pillin varreksi, samalla teki sokerimassa muoteista terälehtiä ja muita koristeita varteen! 

Näitä häätyy varmaan antaa jo lahjaksi jollekki, kohta on kämppä täynnä näitä ihanuuksia! Lauantai ilta meni ruusuja väkertäessä, mitäs te tehittä :D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti