lauantai 2. toukokuuta 2020

Kermainen kukkakaalikeitto ja vuokaleipä

Aikaa kokkailuille

Vapaalla ja etenkin vapaana viikonloppuna on enemmän aikaa miettiä mitä tänään syötäisiin. Olen ihan surkea miettimään etukäteen viikon ruuat, näinhän olisi hyvä tehdä, mutta mutta. Kaivoin kaapista Keto Vege- keittokirjan. Mietin että jotain keittoa voisin tehdä valkosipulisen vuokaleivän lisäksi tähän keittoon löytyi ainekset kaapista. 

Meillä on kotoiltu ihan mahdottomasti viimeiset kuusi viikkoa, meidän perhe asuu lähellä Suomen rajaa ruotsin puolella Haaparannalla ja suku (molempien) asuu Suomessa, Torniossa. Ennen raja on ollut avoin on ajeltu rajan yli ajattelematta koko rajaa. Nyt ei ylitetä rajaa, eikä nähdä sukulaisia. Nyt alkaa jo oikeasti ikävä iskeen ihan kaikilla ❤️ Kiitos äiti tuliaisista. 

No palataanpas ruokaan.




MUMS 😋 kukkakaali keiton ohjeen nappasin Keto Vege - kirjasta joka löytyy tosiaan omasta kaapista ja vuokaleivän ohjeen nappasin toisesta Blogista (linkki). 

Kermainen kukkakaalikeitto
2 annosta

1 tlk kookoskermaa
4 palkoa selleriä
1/2 kukkakaali
5 dl kasvislientä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
Suolaa 
Pippuria

1. Lämmitä oliiviöljy kattilassa ja lisää sipulit. Anna kuullottua. 
2. Lisää loput aineet ja keitä noin 30 Min. 
3. Sekoita sauvasekoittimella samettisen pehmeäksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️