keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Paistettua kanaa




Mie tykkään että ruuanlaitto saa olla helppoa. Mutta ruuan häätyy olla maistuvaa. (Tuleepa paljon murresanoja heti alkuun 😊) Varsinkin arkena ruoanlaittoon ei välttämättä jaksa aina panostaa. Tänään pitkän työpäivän jälkeen otin kanan minuuttifileepihvit hetkeksi lämpenemään kaapista. Kävin kasvihuoneella kattelemassa miltä siellä kasvit näyttä ja sen suurempi suunnittelematta heitin kunnolla voita pannulle, pannun laitoin lämpenemään ja hetken päästä sai laittaa fileet siihen tiriseen. Mausteeksi yksinkertaisesti suolaa ja pippuria. Lisukkeeksi pinaattia, pinjansiemeniä, fetajuustoa ja kunnon loraus laadukasta oliiviöljyä. Voila ja herkullinen ravitseva ruoka-annos valmis. Ei ruuanlaiton tarvi olla hankalaa. Monesti simppeli on tosi maistuvaa ja ihan parasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️