tiistai 19. toukokuuta 2020

Ulkotöitä eiliseltä/ arbete på hemmaplan







Uskokaa tai älkää täällä Norrbottenissakin on lumi kohta sulanut kokonaan. Aamuisin on huutaa ja paikoittain maa vielä jässää ja isommat lumikasat jäljellä. 
Monen vuoden haaveilun jälkeen ostaa täräytin kasvihuoneen 😍 Nyt keräillään voimia jotta jaksetaan alkaa kasaamaan se. Odotellessa on hyvä auttaa miestä rästihommissa. Eilen töiden jälkeen laudotettiin etuoven terassia. Osa jo valmiina, ei tarvi enään hypätä alas. Samalla sahattiin puut kasvain pohjalle ja sille runko. Vielä ruuvaaminen jäljellä. 
Syksyllä kävi kunta kaivamassa ojan, työn edellytyksenä oli että me kaivetaan vähän puita kunnan met tästä. Kohta se vähän oliki kolme metriä. No nyt on uusi oja ja sinnehän pitää kans tehdä oja jolla pääsee metsän puolelle. Myös puun runkoja on jokunen makaamassa ulkovajan vieressä ja jokunen taisi jäähä metsään makaamaan
Siirsin kavulavat uusine multineen metsän puolelle jotta pienelle tontille mahtuisi, kasvihuone ja lasten trampoliini. Tekeminen ei lopu kesken tänä kevääna/kesänä varmasti. Mitäs teidän kevääseen kuuluu? 


Och samma på svenska 🤩

Nu när vi har vår även här på Norrbotten börjar man vara sugen att göra lite hemmafix ute. Förra året hann vi inte riktigt färdigt med ena sidans fasad samt teras. 
Kommun var och grävde diket. Förväntning från deras sida var att vi välter 3 meter skog före de kommer och kräver diket. 
Nu i vår köpte jag Även en riktigt växthus så vi behöver göra plats För denna också. Det finns att göra i hus. Vad Har ni hittat på? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️