keskiviikko 12. elokuuta 2015

Aamu aloiteltu reippaillen

Ajattelin heti aamusta ottaa itteä niskasta kiinni ja lähteä lenkille, lenkillä keksin että voisi juosta välillä, yllättävää miten sitä jaksoi juosta vaikka ei ole tullut harrastettua ikinä juoksua, muistaakseni enimäkseen liikuntatunneillakin inhosin juoksemista yli kaiken :D Juon joka aamu Argi + juomaa, joka kannattaa nauttia puoli tuntia ennen urheilusuoritusta, kiihdyttää verenkiertoa ja auttaa saamaan tulevasta urheilusuorituksesta irti mahdollisimman hyvät tulokset, Foreverin arginiini uutetaan maissista ja mukana on sekoitus mehu- ja hedelmäuutteita, mikä takaa arginiinin imeytymisen. Annoksesta saa päivittäisannoksen c-, d-, k-, b6-, b12- vitamiineja, foolihappoa ja arginiinia. 



Lenkkeilymaisemia, ihana kun asuu pienellä paikkakunnalla, vaikka on lähellä kauppoja, silti on metsää ja maaseutua ihan lähellä, täällä on hyvä asua, tykkään.

Ikealla alkaa viimeiset päivät kesätyöstä olemaan käsillä, olen hakenut kyllä töitä keittiösastolta, mukava paikka, voisin kuvitella jääväni, samalla tuntuu haikealta jättää hyvä työporukka joka nykyisessä työssäni on. Viikoilla 35 ja 36 minut kuitenkin tavoittaa KappAhlilta, koska Ikealla on osaston pomo lomilla, eikä jatkosta tietoa. 

 
Amanda löysi pihan ainoan lätäkön :)


Jeminan kiharat on niin ihanat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️