lauantai 8. elokuuta 2015

Aamu touhuja

Aamut on ihanan rauhallisia kun menee yhdeksitoista töihin, lapset saa nukkua rauhassa, eikä tarvi heti olla syömässä. Näin se menee kuvituksissa, nuoremman kanssa kyllä onnistuu, mutta vanhempi tyttö yleensä nukkuisi mielellän pitempään ja on herätettävä, aamupala heti nassuun ja Jemina haaveilee, joten tulee kiire, hampaat pitää pestä ja vaatteet vaihtaa... 

Tänä kesänä kun ilman on ollut aika sateinen, atooppinen ihoni ei ole saanut kaipaamaansa aurinkoa. Joten ihottumakaan ei ole pysyny kokonaan loitolla. On harvinaista että aamulla ilman meikkiä iho näyttää näin hyvältä kuten eilen näytti. 


Tehdessäni Foreverin 9 päivän kehon puhdistuskuurin, kehon puhdistuttua lisätessäni ruoka-aineita ruokavalioon sain huomataolevani allerginen kananmunalle, mitä en ole tiennyt olevani. Tämäkään ei ole edsauttanut ihottumaa, en heti osannut karsia munaa kokonaan pois ruokavaliosta, en ymmärtänyt että myös kananmuna syönti aiheuttaa iholle oireita, huulet turpoilevat ja kuivuvat, jos tulee laajempi allerginen reaktio kasvoille, kasvot eka turpoaa ja sitten kuivaa, ei kiva. C9 puhdistuskuurista kerron myöhemmin varmasti lisää, huippu ohjelma ja sain karistettua ylimääräiset kilot jotka oli nuorimmaisen tytön syntymän jälkeen jääny roikkuun, kilot on pysyny poissa jälkikäteenkin!!


 Tässä kuvassa olen viimeisimmän allergisen reaktion jäljiltä. Kutittaa ja turpoilee, jälkeenkäsin iho oli kasvoista kuiva noin kaksiviikkoa, ei tarvinnu meikkejä käytellä. Välillä näytin ohan aasialaiselta, taisi olla päivä kaksi allergisen reaktion jälkeen, molemmat silmät ylhäältä ja alhaalta turvoksissa.


Normaali aamupala, kaurapuuroa Foreverin vaniljan makuisella proteiinijauheella ja mustikoilla. Foreverin proteiini (suklaa ja vanilja) sisältää täysiarvoista soijaproteiinia, tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Saa käyttää kahdesti päivässä ateriankorvikkeena, näistä tulee myös aivan ihania smoothieita, ovat täyteläisempiä kuin muut kokeilemani proteiinit, eivät samanlaisia liruja. Maitoon sekoitettuna sisältää vain 200 kaloria, hyvä tuote jos tarkkailee painoa.

Aurinkoista päivänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️