lauantai 22. elokuuta 2015

Rallycrossia

Tänään päätettiin koko perheen voimin lähteä katsomaan rallicrossia OuluZonelle. Aamulla ilma oli todella surkea, taivas pilvessä ja sumusta kostea, laitettiin onneksi kunnolla vaatetta päälle. Puolen päivän jälkeen alkoi aurinko porottamaan tosi kuumasti, sai ottaa neuleen ja takin vähemmäksi, lämpötila kohosi auton mittarin mukaan 24 asteeseen. 


Tytöt käveli käsi kädessä reippaasti hakemaan murkinaa äidin kanssa, isi jäi vartioimaan vaunuja ja penkkejä, lue katsomaan rauhassa rallicrossia. 


Ihanaa että alkukesän pitkä vesisateinen ja kylmä kausi on ohi ja lämmin elokuu jatkuu, tykkään!


Jemina otti kuvia autoista, tykkää niin kovasti napsia kuvia.



Hyvät oli puitteet OuluZonessa, lähdettiin ennen finaaleja ajamaan takaisin kotiin, tytöt meinasi että on tylsää, eihän sitä nuin pienenä vielä jaksa olla. Kävellessämme pois, varikko kuhisi ihmisiä, huomasin yhden katoksen alla autoa rälläkällä korjaavan miehen, teltan alla oli myös kahdet vaunut joista näkyi pienet jalat, ihanat unenlahjat lapsilla, mukava kun on harrastus jossa koko perhe voi olla mukana.

Olisi mukava päästä itsekkin auton kyytiin radalle, se tunne on aivan upea, adrenaliini, jännitys ja luotto ajajaan. Ennen lapsia käytiin rata-ajopäivillä, mies ajoi joskus omalla autollaan RISAlla.       (= rekisteritunnus)  :) kypärät päähän ja menoksi. Mies on tehnyt autoon moottorin uusiksi ja muutenkin fixaillut autoa, uutta lastua on myös asennellut ohjelmoijan kanssa. Nyt autosta pitäisi löytyä vielä enemmän potkua kuin ennen, ehkä kun auto on valmis, toivottavasti ennen ensi kesää, pääsen taas ajelulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️