sunnuntai 9. elokuuta 2015

Aurinko paistaa

Joten aamupalan voi nauttia ulkona, meinasin ottaa kuvan kun työtkin istui niin nätisti ulkona pöydässä ja nautti aamupalasta nätisti, mutta sitä kesti vain ohimenevän hetken. 

Koko kesän olen odottanut että tykkääköhän yläkroppa kyttyrää tietokonetyöstä, varsinkin kun asennot ei aina ole ihan ihanteellisia. Tänään aamulla jumpattiin nuorimmaisen kanssa, tyttö on niin kevyt ja tykkää kun äiti käyttää häntä kahvakuulana, ottaa käsistä kiinni ja sanoo jumppaa jumppaa, kerkesin noin viidesti liikkeen toistaa niin alkoi juilimaan oikeassa lavassa, jäätävää miten jumi kädessä voi saada kipuilemaan koko kropan, pää ei käänny kunnolla vasemmalle ja jostain syystä sitä alkaa varomaan ja jännittää koko kropan :( Toivottavasti tämä menee ohi :) Kohta nimittäin töihin, tietokoneen äärelle.

Joka aamu tyhjään vatsaan juon Aloe Vera geliä, sekoitan monesti Arginiini jauheen sekaan ja otan probiootti tabletin messiin. Mukava tapa aloittaa päivä, saa vitamiineja, mineraaleja, virtaa ja toetää vatsan toimivan hyvin.

Ihanaa sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️