perjantai 1. tammikuuta 2016

Loppuvuosi







Jouluna käytiin minun äidin ja isän luona syömässä jouluruokaa ja moikkaamassa joulupukkia, itte en olisi jaksanut jouluruokaa alkaakaan väsäämään, kiitos äiti ja isi<3 joulupukki oli lasten mieleen. Käytiin myös pikaisesti anoppilassa kun pukki oli jättänyt muutaman paketin sinnekin.





Sain joulupukilta Dermosilin kuorintasukat, piti heti laittaa kokeiluun, kauan piti vain pitää jalassa (1,5 h). Neljän  päivän jälkeen iho alkoi kuoriutumaan pois, aika hurjan näköistä eikö? Nyt jalat on ihan kuin uudet. 



Sain myös kristallin teko ainekset ylempi kuva on otettu 1 päivän iltana, pakkauksessa tuli mukana; 1 iso tabletti, lasipurkki, korkki kansi jossa valo ja pussillinen jotain jauhetta. Alempi kuva otettu toisena päivänä jolloin korkki piti ottaa pois. Kestää noin viisitoista päivää että kristalli on valmis, jolloin saa kaataa veden pois, laittaa korkin takaisin ja valot päälle.


Loppuvuosi meni aika surkeissa fiiliksissä koko perheessä, tästä syystä kirjoittelut jäänyt vähemmälle. Kova kuumeilu johti kohdallani keuhkokuumeeseen, jota hoitaakseen napsitaan nyt antibiootteja, rankkaa kun kaupassa käyntikin tuottaa tuskanhien. Tänään aamusta suunnittelin vähän järjestellä kotia, kun on aika sotkuinen, ei ole mitään pariin viikkoon jaksanut tehdä, noh kohta alkoi henki niin pihisemään ja vinkumaan, ettei auttanut kun taas käydä pitämään sohvaa paikallaan. Aina kun mietin että nyt on parempi olo, tuntuu tulevan takapakkia, eilen mietin että taitaa flunssa tyyntyä, melkein kuin taikaiskusta nenä alkoi taas vuotamaan. Keuhkot tuntuu raskailta ja kipeiltä :( kuumetta ja lämpöä nostelee vaihtelevasti vieläkin.Miehen flunssaa ja kuumetta hoidetaan myös antibiooteilla, epäilevät hänelläkin olevan keuhkokuume. Hiljaista kotona pitää, mitä nyt lapsilla on tylsää, kun ei jaksa kukaan tehdä mitään. Nuorimmaisen flunssa nosti toissapäivänä kovan kuumeen, tulehdusarvoja ei onneksi ollut. Jemina halusi anoppilaan yökyläilemään, ainoana terveenä, haluaa että joku jaksaa puuhaillakki hänen kanssaan

Vuosi 2015 toi mukanaan uusia haasteita ja paljon uusia ihania ihmisiä minun elämään. Onneksi uskalsin ottaa riskin ja lähteä kesätöihin Ikealle, josta sainkin oikeita töitä :) ja alkuvuodesta sain kokeilla Aloe Vera tuotteita, joista tuli ainakin toistaiseksi vähän lisätuloja ja todella iso apu minun atooppiselle iholle. Toivottavasti ensi vuonna saan kasvatettua harrastuksesta toisen työn itselleni. Uskallan myös haaveilla että myös tänä vuonna päästään ulkomaille perheen kera. Toivottavasti uudesta vuodesta tulee ihana ja ennenkaikkea saadaan kaikki olla terveinä, myös te, ihanaa uutta vuotta!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️