keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Eilen pääsin töihin

Kyllä, voi puhua jo että pääsee töihin kun on 18 päivä joulukuuta jäänyt saikulle. Olipa mukava olla töissä, nähdä työkavereita ja asiakkaita. Pitkän kotona olon jälkeen, ihana päästä pois neljän seinän sisästä.

Toissapäivänä tehtiin nugetteja, melko sotkuista puuhaa, mutta niin paljon parempia kuin kaupasta ostetut, ensiksi kanafileet paloiksi.


Sitten vehnäjauhot ja mausteet yhteen lautaseen, toiseen kananmunat ja kolmanteen korppujauhot.


Kanapalat pyöritellään jokaisessa lautasessa vuorotellen ja sitten paistetaan 2dl öljyä. 


Tänään söin lounaaksi nugetteja ja omatekemää tsatsikia ja guagamolea. 


Eilen tehtiin karviaiskiisseliä, sitä siis jälkkäriksi.


Vein tytöt hoitoon ja suunnittelin toimittavani aloe vera tuotteita, jotka olin suunnitellut hakevani ensiksi postista. Postin tiskillä paketteja odotellessani postimues sanoi että tämä paketti vuotaa, ja niinpä aika lohduttomalta laatikon sisuskalut näyttivät. Asiakkaille menossa olevat juomat oli menneet rikki ja itselleni tilaamat tietenkin ehyinä.

 
Ei kiva :( 

No nyt töihin, pitää laittaa reklamaatiota ja yrittää saada uusia kontakteja. Vitsi kun olisi kiva käydä vetämässä Aloe Vera kutsut, mutta paikka ja yleisö on vielä hakusessa, kerrohan jos sie olisit kiinnostunut :) voin tulla pitämään vaikka hemmotteluillan sinulle ja kavereille Foreverin tuotteilla, meikki-illantai hyvinvointikutsut.

Mukavaa päivänjatkoa.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä vain nugetit hyviltä :P
    Toivottavasti minun paketti ei näytä tuolta, just töihin tullessa hain postista :/ ja mulla ainaki juoma ihan loppu, pakko saada :(

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista