torstai 7. tammikuuta 2016

Paukkupakkaset

Ihana kun viimeinkin on kylmä, tietää että on talvi, lunta saisi kyllä olla kans vähän enemmän mutta eikhän sitäki vielä kyllästymiseen asti kerkiä tulla. Vanhassa kaksikerroksisessa talossa asuessa yläkerran nurkat ja lattia vain tuntuu aikasta kylmälle :/ onneksi on äiti ja ämmi jotka kutoo villasukkia niin tarkenee, yläkerrassa on onneksi vain makkarit, alhaalla takkatulen lämmössä on hyvä köllötellä katsoen telkkua tai lasten leikkiä. Ilmankosteusprosentti lähentelee 10 kiitos pakkasten ja kahdesti päivässä lämpiävän tulen, yläkerran makkareissa ilmaa kostuttaa retro Ufoxit, meillä oli lapsuudenkodissa juuri samanlainen. Alakertaan kävin tänään ostamassa yhden lisää. Kaikilla on vähän flunssa, joten kosteutusta tarvitaan, onneksi Amandankin kuume laski js pääsi tänään hoitoon leikkimään. 







Aamusta kävin toimittamassa myös Aloe Vera juoman asiakkaalle, on ollut niin veto pois että on jäänyt viime tilauksesta toimittamatta, nyt yritän saaha itteä töihin ja tarttuun puhelimeen. Haluan saada uusia kontakteja, uusia asiakkaita tai kenties uusia kollegoja. Ne ei vain tule hakemaan  sinua kotiovelta vaan, on tartuttava puhelimeen ja laitettava viestiä tai mikä parempi soittaa, soittaminen on vain minulle aika ison kynnyksen takana :/ 

Eilen mietin omaa aarrekarttaa, miksi mie teen tätä työtä, mihin mie tarvitsisin lisää tuloja. Kun uskaltaa unelmoida, ne toteutuu ennemmin tai myöhemmin. Nyt kollaasi komeilee minun työpöydän päällä, muistuttaa minua miksi?! 

Ruuaksi tein pitkästä aikaa pinaattikeittoa, tuli taas liian löysää, niinkuin melkein aina, mutta hyvää se oli ja niin helppo tehdä, nam.

Eilen kävin myös ostamassa oikean kalenterin, helpompi pysyä kärryillä koska tehdään ja mitä, myös laittaa aikarajat tehtäville töille. 



Paras voide pureville pakkas ilmoille, on Propolis creme, ei sisällä vettä, joten voidetta voit laittaa kuiville kohdille juuri ennen ulosmenoa. Ihanan täyteläinen rakenne ja mieto tuoksu. Meidän perheessä yksi käytetyimpiä voiteita, todella hyvä kuiville kantapäille ja ihottumaiholle, desinfioi ja kostuttaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️