keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Helmikuu vasta aluillaan ja vettä sataaMies oli lähtenyt "minun" autolla töihin, kun en eilen jaksanut ajaa autoa talliin :D No kyllähän tämä kämppä vaatisi puunausta, Jemina on yhtä tarkkansiivooja kun äitikin pienenä, unohtuu pyyhkimään kaikkea ei niin tärkeää, kysykää vaikka minun äitiltä, olin toivoton tapaus, oman huoneen puoliskon siivoamiseen meni monesti tunteja. Sitten imuroitiin, ja tapeltiin imurista, loppuen lopuksi äiti sai tehdä työt loppuun. 

Lämmityksetnmaistuu monesti paremmalle kuin alkuperäinen ruoka :D paistinpannuun laitettiin kanat currykastikeessa, nalle-makaroonit ja hunajaiset miniporkkanat, nams. Lisukkeeksi salaattia ja avocadoa. Ei ole kauaa kun vannoin etten ikinä opi syömään avocadoa ja mites kävi, on se vain niin hyää. Vähän herkkukahvia jälkkäriksi. Facebookista bongasin että Jenkkilässä on pannaripäivä, joten ei muutakuin kauniin ohjeen mukaan tekeen välipalaa :) jännä että valmiina ei lopputulos ole yhtä kaunis kuin reseptissä. Näkä ja herkkuhammasta kolotti Amandalla, no nämä pannarit oli kyllä niin herkkuja että ei voinut syödä yksin kaikkia. Vanijaproteiinijauheesta on moneksi, Amanda söi vissiin kolme pannaria. 

Päivä oli vissiin melkoisen rankka sillä Amanda nukahti ennen kuutta sohvalle. Eikä noussut vaikka mitä teki. On ne niin suloisia kun ne nukkuu <3 kymmenen maissa kävi syömässä puurot laitettiin yökkäri ja jatkettiin unia. Kakkos hätä ei tullut tänäänkään.

Jemina kerkesi siskon nukkuessa lähteä satujumpalle, iltapalan jälkeen opetti äitille ja isälle vähän miten korttia pelataan. Otte piti kattoa ohjeita miten pasianssi jaetaan, vähän on taidot ruosteessa, Jaana sie vielä osaat etkö? Tartten koulutusta! Illalla tekaisin vielä mansikka-raparperikiisselin, kun edellinen mustaherukkakiisseli pääsi loppumaan. Niin helppoa, nopeaa ja hyvää :P 


Pidän huomenna kaffipannun kuumana, jos kiinnostaa laadukkaat Aloe Vera tuotteet, kahviseura tai kahvin kylkiäiset tervetuloa klo 18;)

Ihanaa päivänjatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti