maanantai 1. helmikuuta 2016

Auringon paistetta vapaapäivänä

Ihana ilma näin vapaapäivänä, aamu touhuiltiin kotona, pestiin pyykkiä, tehtiin ruokaa, tytöt nautti kun sai olla yökkärit päällä pitkään, eikä ollut mihinkään kiire. Ruoan jälkeen lähdettiin käymään kävellen lelukaupassa, Jemina ei eilen päässyt hoitokaverin synttäreille, koska oli hoitoa. Amandaa vähän väsytti kun päästiin kaupalle, istui koko matkan pulkassa, kaupalla kauheat itkupotkuraivarit. Kotiin päästyä juotiin vhän lämmikkeeksi teetä, katsottiin kortti valmiiksi ja lähettiin kävellen etsimään perille hoitokaverin luo. Hoitokaveri perheineen on jonkin aikaa asunut samalla alueella kuin me, mukavaa, tytöt ovat vuorotarhassa joka ei ole samalla alueella kun asumme, joten todella mukava että Jemina sai tarhakaverin asumaan näin lähelle. Käveltiin ensiksi väärälle talolle, hah, muistin talon numeroksi 10, se olikin 20 :D Amanda halusi jäädä kans leikkimään sillä Jeminan hoitokaverin pikkuveli on Amandan puolella hoidossa. Oli mukava käydä kylässä, lapset leikkivät kiltisti yhdessä, eikä tytöt meinanneet malttaa lähteä kotiin, Amanda veti kunnon huudot taas.

Joku ihmeen makean himo kokoajan päällä, ei pelkoa en odota lasta, kierukka on paikallaan. Toissa iltana tehtiin rahkasta, puolukoista, keksistä ja itsetehdystä kinuskista jälkkäri. Eilen söin päärynää kinuskilla :P tänään löysin pakkasesta mutakakkua palan, etsivä löytää. Oletteko maistaneet Antellin Saaristolais Nappisia, nam, olipa hyviä pieniä leipäsiä :P pussi tuhottu makeimpiin suihin. 

Tässä kuussa kuukauden tuote Foreverillä on Beauty by Sonya kauneudenhoito -setti, lahjana tilauksesta saat Foreverin uudesta Beauty -lehdestä ensimmäisen numeron. Sonya -sarjan ihonhoitotuotteet ovat ihanan laadukkaita tuotteita hemmottelemaan ihoa, varsinkin talven kuivattama iho kaipaa kosteutta ja hoitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti