maanantai 8. helmikuuta 2016

Rauhallinen aamu ja reissu IKEA:lla













Ai että mie rakastan aamuja kun saa herätä ihan rauhassa, tänään heräiltiin pitkän kaavan mukaan ja pötköteltiin hyvä tovi sängyssä ennen kuin noustiin ylös, kello oli yhdeksän, kun tultiin alakertaan. Tytötkin ovat innoissaan kun kukaan ei hoputa ja yökkärit päällä saa olla melkein puolille päivin :D 

Nälän koettaessa päätettiin lähteä käymään IKEA:lla, tytöt varmasti kolusi joka leikkipaikan, onneksi vieläkään ei ollut tullut hoppua. Sänkyjä koemakoiltiin ja Amanda kokeili kanssa ostoksillaolijoiden korvien kestoa ja hermojen kestoa. Ensiksi onnistuttiin saamaan sormeen paperiviilto, sitten jätti sormet sängyn alus laatikon väliin, kielloistani huolimatta. Sitten iski vain känkkäränkkä ja huuto, joka ei korjantunut edes sillä että sai lihapullia, ranskiksia ja jäden. Löydettiin tietokonepöydälle jo tuoli Fyndistä vain pöytä puuttuu, saa koneen ehkä joskus pois ruokapöydästä. 

Olen unohtanut aivan mainita että meillä on nuorimmainen jättämässä vaippaa pois, yllättävän harvat housut on pissattu, jokuset housut on kyllä ollut kakkos vahingossa, nyt onkin panttailtu tovi. Eilen nukkumaan mennessä piti käyttää kahdesti potalla ja tuloksena oli jyrsijän jätöksen kokoinen papana. Aiemmin välillä on oltu ilman vaippaa ja välillä vaipan kanssa, ei olla otettu siitä vielä ressiä, kaikki aikanaan. Nyt vaikuttaa että vaipat on jätetty serkkupojalle, kunhan pottailu kakkosen kanssakin alkaisi luonnistumaan. 

Tänään kävin pitämässä myös Aloe vera - kutsut, kyllä tuotteista joista itse tykkää on kiva kertoa, helposti huomaa että puhuu suu vaahdossa ja ehkä vähän liikaakin, mutta ihana huomata, että tuotteet ja hyvinvointi kiinnostaa ja tekevät kauppansa. Meidän tuotteet on niin laadukkaita että kaikille tuotteille annetaan 90 päivän tyytyväisyystakuu, jos et ole tyytyväinen kokeilemiisi tuotteisiin saat rahat takaisin, miksi et siis kokeilisi :) 

Kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️