torstai 25. helmikuuta 2016

Vapailla tulee tehtyä hyvää ruokaa
Eilen lounaaksi paistoin broccolia ja halloumijuutsoa pinjansiemenillä, lisukkeeksi avocadoa ja katkarapuja. 
Päivälliseksi syötiin pestopastaa.

Tänään tein hampurilaisia pekonijauhelihapihvillä (ICAsta ostin) lisukkeeksi avocadoa, tomaattia, salaattia, juustoa ja vähän dressinkiä. Ei mikään laihduttajan sapuska, mutta eilen mentiin kevyemmin. 

Arjen kiireen keskellä ei kerkeä monesti panostamaan ruokaan, joten vapailla on ihanaa luksusta kun saa panostaa ruokaan. Olen niin rakastunut avocadoon, monipuolinen täyteläinen lisuke tai pääraakaine. Nyt on kausi jolloin kasvikset kelpaa, siis minulle, ei pakottamatta lapsille, Jemina kyllä pyytää itse broccolia höyrytettynä <3 jossain vaiheessa oli ettei haluttanut mitään vihreää. Onneksi töissä on joka päivä ruokaa tarjolla ja monipuolinen salaattipöytä, ettei tule syötyä mitä sattuu. Eilen Jemina testaili toiseen kertaan suksia ihan itse halusi, voi sitä lapsen nautua ja iloa kun onnistuu. Vastapainoksi kitinää j murinaa kun suksi ei menekkään sinne minne haluaisi. Mies kävi ostamassa itselleen ihan uuden suksipaketin, saa nähdä kuinka useasti tulee käyttöön ja koska kokeillaan ekaa kertaa. Itsellä ei ole suksi jäljellä, en edes muista koska viimeksi olen hiihtänyt. Hyvä tässä on se, että ollaan miehen kanssa melkein saman kokoisia, niin voin lainata suksia, ei tarvitse heti ostaa uusia ittellekki. Minusta on hyvä itsekkin näyttää lapselle että urheilu on kivaa ja sitä harrastetaan. Aika vähän on itsellä tullut harrastettua mitään, mutta ainahan voi alkaa harrastamaan. 


Nyt on syntynyt tai odotetaan vauvaa aika monessa tuttava perheessä, joten vinkiksi muutama Foreverin tuote, jotka on lasten ohuelle, uudelle iholle hyväksi. Aloe soap on mieto ja koko vartalolle sopiva pesuaine, jopa minun atooppinen ihoni tykkää tästä. Koska saippua sisältää aloe veraa, se hoitaa samalla kun puhdistaa. Aloe heat lotion on hyvä, jos lapsella on flunssaa, hieromalla jalkapohjiin, hieman rintaan ja selkään, lapsella pysyy hengitystiet auki ja saa nukuttua levolliseti koko yön. 

Mukavaa päivänjatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti