torstai 11. helmikuuta 2016

Missio kakkapottaan-success


Jee eilen se tapahtui, Amandan panttaaminen loppui, tein hienon taulukon, johon kerätään tarroja aina kun on käynyt kakkoshädällä potalle. Tänään taulukossa oli jo kaksi tarraa, neiti kävi pöntöllä ihan yssin. Kyllä on äiti- ihmisellä isot onnen aiheet :D 


Hoidosta Amandaa hakiessani, hän ilmoitti nätisti että mie jään tänne frökebin kans yöksi :) Jeminan puolelle päästyttyä Jeminan hoitokaveri sanoi että Jemina meni pöydän alle piilloon. Ihana että viihtyvät! Tehtiin smoothiekakku Pirkan lehdestä napatun ohjeen mukaan, makeutukseen käytettiin vain ja ainoastaan vanija Ultra shake- proteiinijauhetta, oli kevyt ja lapsetkin santsasi. Suolainen piirakka tehtiin valmiiseen Myllyn paras-piirakka pohjaan, päälle kanaa, sipulia, valkosipulia, yrttejä, suolaa, maustamatonta tuorejuustoa, fetajuustoa ja vähän juustoraastetta.

Pidin kutsut kotonani, vaikkakaan vieraita ei tullut montaa, pidin kutsut ja aina olen yhtä innoissani siitä kuinka muutkin innostuvat tuotteista, kiitos ihanille vieraille ja ihanille lapsille jotka oli mukana. Tänään oli kaikin puolin hyvä työpäivä Foreveriä, uusia kontakteja ja mahdollisuuksia! 


Ihanaa loppuviikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti