torstai 5. tammikuuta 2017

Uusi vuosi

Aina uuden vuoden kynnyksellä sitä alkaa miettiä mitä tänä vuonna haluaa saavuttaa, eilen rustailin vihkoon tavoitteita jotka aloitin eka koko vuoden tavoitteella, sitten jaoin ne kolmen kuukauden jaksoihin, sitten yhden kuukauden tavoitteisiin. Yksi tavoite on saada blogiyhteistyötä, pari onkin jo työn alla. Viimevuoden lopussa pääsin mukaan Lounais Lapin bloggareiden pikkujouluihin, ihanaa että ryhmässä oli niin mukavia naisia, tosi ystävällinen ilmapiiri, ryhmässä on voimaa <3
 Maanantaina tapasimme pienellä ryhmällä ja suunnittelimme tulevaa, nyt jännällä odotellaan :D

Myös terveelliset elämäntavat ja monesti laihdutus-kuurit ovat kovassa huudossa alkuvuodesta. Itse olen päättänyt että laihduttamalla en ala laihduttamaan, ei nyt niin paljon liikaa elopainoa ole. Mutta ruokatottumukset olisi kyllä hyvä palauttaa paremmiksi. Sokeria ja suolaa tulee popsittua ihan liikaa päivittäin ja kasvikset, hedelmät, marjat ovat jääneet liian vähälle. Kuinka moni muu miettii tällaisia ajatuksia nyt uuden vuoden tienoilla, tässäkin asiassa uskon että tiimissä on voimaa, mitä jos tehtäisiin muutoksia yhdessä, tuetaan toisiamme? Ajattelin aloittaa tutulla C9-paketilla  http://www.myaloevera.fi/niinasahlman/fi/shop/category/pakettiratkaisut_1/product/c9_vanilla_fi ja siitä jatkan uudella F15-paketilla, josta löytyy kolmea eri vaikeustasoa, riippuen kunnostasi http://www.myaloevera.fi/niinasahlman/fi/shop/category/pakettiratkaisut_1/product/f15_beginner_1_2_vanilla_fi, molemmissa paketeissa saapii oman "personaltrainer" vihkosen mukaan, ruokaohjeita, vinkkejä, joka päivälle omat ohjeet, näillä ei voi mennä mönkään! Tilaan tuotteet maanantaina ja varmaan seuraavalla viikolla aloitan ohjelmat, mukaan pääsee myöhemmnkin.  

Tuntuu että valoa olisi jo paljon enemmän, joka päivä lisää aikaa valoisaa, pakkasetkin alkoi paukkunaan ihan toden teolla, takka lämpeää vähintään kerran päivässä -30 aseen pakkasilla. Ihana kun on jotain mitä odottaa, nimittäin Disney on Ice helmikuussa Helsingissä, ihanaa kun on mahdollisuus käyttää tyttöjä näytöksessä, pikkutytön unelma ja toivottavasti muistelevat sitten vanhempana. Mie ajattelin alkuvuodesta ottaa vähän lunkimmin, kun työtkin tippui 50 %, ottaa aikaa itselle ja olla lasten kanssa.
Ihanaa uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti