tiistai 29. marraskuuta 2016

Meidän viikonloppua


Perjantaina aamulla töissä sisustuspuolen työntekijät ottivat kokoontumisen ja tulivat auttamaan meitä ottamaan kalustukset pois keittiön tilpehööri putiikista :D vitsi mie en enää löydä suomenkielisiä sanoja, pitää kattoa kääntäjällä! Revittiin matto lattiasta vielä lisäksi ja kaikki ennen lounasta, kyllä tiimityö on parasta! 
Tytöt haetttuani olin aika väsy, pitkä viikko ja paljon ollut koko ajan töissä tekemistä ja aika fyysistä vielä! Lupailtiin vuosia täyttävälle isille, että haema Arnoldsilta boxin herkkuja, mutta ei vain jaksanu. Alettiin sitten leipoon kakkua kotona, ois ehkä päässy vähemmällä vaivalla, jos olisi hakenu herkkuja :D Kakkupohjaan käytettiin täysjyvävehnäjauhoja. Olin ostanut laatikkoon valmiiksi töistä (IKEA:lta) Smaksam paketin helpottamaan kakun leikkaamista, mie ruukaan aina saaha leikattua kuperasti tai koverasti veitsellä. Tosi hyvin toimi "saha", sivuilla olevien väkästen avulla onnistui säätää korkeutta, joten kakku leikattiin kolmeen osaan. Kakkua piti toki pitää vähän paikoillaan :) Yllätyksekseni paketista löytyi myös pursotin ja lasta, jolla voi tehdä kuvioita kuorrutteeseen. Täytteeksi kaapista löytyi mansikka hilloa, vaniljakreemiä ja bansku, kostutettiin kakku limulla ja tytöt sai päättää miten koristellaan, äiti sai kuitenki toteuttaa tyttöjen ohjein. Lauantaina aamupäivällä lähettiin kattoon paloautoja Tornion palolaitokselle;) Päivä paloasemalla oli mielestäni tosi hyvin järjestetty, tarjolla oli ilmaiseksi keksiä, pillimenua, leetapullaa, kahvia ja makkaraa. Näytillä hallissa oli ensimmäisenä Poliisiauto, sitten rajavatiolaitoksen auto ja kelkka, sitten taisi olla vene, olikhaan se palolaitoksen vai VPK:n, no oli vene, sitten kun mietittiin lähtöä halliin peruutti paloauto, joka oli vielä Scania merkkinen, isi on alkanu töihin Scanialle, joten se oli tytöistä tosi tärkeä. Pienemmässä viereisessä hallissa oli kaksi ambulanssia, olisi pitäny ottaa enempi kuvia niin muistaisi paremmin. Ulkona näytillä oli useampi paloauto, äiti ois saanu käyä sammuttaan palon peitteellä, oikein kiva palomies kehotti, mutta tytöistä se olisi ollut ihan turhaa hommaa. VPK:n kulmauksessa olisi lapset saanu ampua vedellä keiloja kumoon, noh ehkä ensivuonna. Autoissa olisi saanut käydä istumassa ja kattelemassa, ilmeisesti jossain viereisessä hallissa olisi myös saanut käydä kokeileen savusukellusta, tai sitä harjoittelurataa. Mies ei päässyt tälläkertaa mukaan, eiköhän tytöt ensivuonna uskaltaudu enempi tutkiin, jos isi näyttää rohkiana mallia. Parempi käydä tutkiin kyseessä olevat ajoneuvot näin pienenä, niin ei isompana tarvisi. Tyttöjen serkku tuli yökylään ja kiljuntaa, huutoa, tanssia ja naurua riitii. Illalla olin erittäin tyytyväinen että Nella halusi nukkumaan jo kahdeksalta, niinpä muutkin sai käydä sänkyyn rauhoittumaan. Jeminalla oli vielä virtaa kinttaissa ja uni ei tullut kun muut alkoi tuhisemaan, mutta onneksi oli paljon rauhallisempaa.


Perjantaina 25.11 päättyi arvonta minun Facebook sivuilla (Niinan Aloe Vera ;)Voittajille paketoin heidän valitsemansa setin pakettiin, mies toimitti yhden paketin jo onnelliselle voitajalle, toiselle käydään viikon aikana toimittamassa. Aloe Lips ja Propolis Creme on ihana tuotecombo ajatellen tulevia talvisia säitä, nyt tosin sataa taas vettä. Kumpikaan tuote ei sisällä vettä, joten voit pyyhkäistä voidetta ennen ulos menoa, huulivoide on rohtuneiden huulien paras ystävä, sopii myös esim kynsinauhoille.


Jeminalle piti tilata uusi kerrasto, tvähän oli lahkeet jääny yhkäiseksi, tilattiin Ullmaxilta, sillä heidän tuotteitaan olemme käyttäneet myös aiemmin, tämä merinovillakerrasto, on kerrassaan ihastuttava puseroa pystyy pitämään ihan ilman pälypaitaakin, herkäihoinen tyttäremmekin voi pitää ihanan pehmeää kerrastoa päällä. Vaatteita voi tsekata täältä:
 

Sunnuntaina laitettiin viimeisetkin joulukoristeet ja verhot paikoilleen, keittiöön paraatipaikalle pääsi minun äidiltäni saamat verhot, nämä koristivat lapsuuden kodissani ikkunoita jouluisin. Ihana tonttu kuvio ja rauhallinen valkoinen pohja <3 Kiitos äiti! Tytöt halusi lähteä ulos ja rakentaa linnaa, tytöt kuitrnkin katosi leikkimään kavereiden kanssa, joten äiti sai ihan rauhassa rakentamaan ensimmäistä kerrosta isoja tiiliä, saa nähdä sulattaako sade seinän alut, vai saadaanko huomenna  vähän pakkasta, jolloin voitaisiin lisätä uusi kerros.
Kolmelta lähdettiin Tornion Puutanhallissa Lastenriehassa jossa lapset sai tuhlata vähän virtaa ja tuttujakin löytyi, pari tuntia meni hyvinkin nopeasti. Sisko ja hänen avopuoliso haki Nellan kotiin ja me suunnattiin kauppaan.
Alla yksi meidän jokapäivä nauttitavista ravintolisistä, kalaöljykapseli, joka kelpaa koko perhelle sitruunanja limetin raikaan maun johdosta, todella laadukas öljy.
Arctic Sea on ravintolisä, jossa omega-3-sisältö, joka on tehty muistuttamaan ruokavaliota, joka sisältää runsaasti kalaa ja äyriäisiä. Sisältää yhdistelmän omega-3-rasvahappoja DHA ja EPA.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti