tiistai 21. maaliskuuta 2017

Hotell Mustaparta


Viime torstaina sain osallistua kierrokselle uudessa Hotell Mustaparrassa, joka on avattu kuun alussa Tornioon. Sisään astuessa huomasin heti mukavan ilmapiirin ja lämpimän 1700-luvun tyyliin sisustetun hotellin meriteema oli hyvin vahvasti huomattavissa, katse kiinittyi pieniin yksityiskohtiin ja kokonaisuus oli toimiva. Alakerrassa on hotellin vastaanotto ja ravintola, jossa en ole kerinnyt itse vielä käymään! Pitänee laittaa to do listalle! Tiedätkö kuka Mustaparta on, en miekhään tienny, kurkkaa tänne!

Portaikko yläkertaan oli mukavan valoisa isojen ikkunoiden ansiosta ja katseeni vanitsi rosoinen tiilipinta seinässä!Taulut ja koroste esineet käytävillä henkivät teemaa ja kertojvat omaa tarinaansa, kaiteet oli myös tosi kivasti yhteensopivat! Saimme katsahtaa kahteen huoneeseen, toinen niistä oli 2hh huone ja toinen taisi olla superior sviitti, huneiden hinnat ja esittelyt löytyy täältä!

Näkymää isolta terassilta kolmos kerrokselta. Kolmas kerros ei ollut vielä kokonaan valmis ja esimerkiksi tämä tersassi oli vielä aika alkutekijöissään, meille kerrottiin kuitenkin että terassi lasitetaan, joten tilaa voi käyttää ympäsi vuoden.
Alimmat kuvat ovat ravintolan puolta! Aika viihtyisän näköistä, eikö, lounaslistan löydät täältä!
Hotellissa ei ole saunaa ollenkaan, mikä meikäläiselle on ainakin aika must hitellia varatessa! Toivottavasti vieraat kuitenkin löytävät hotellin. Voisin itsekkin kuvitella yöpyväni hotellissa, miellytti kovasti silmää! Oletko sie käyny syömässä Mustassaparrassa, mitä tykkäsit? Olisitko kiinnostunut kurkkaamaan hotelliin itsekkin?

Toivottavasti uusi viikko on alkanut mukavasti, 
kommenttisi ilahduttaisi kovasti! 


In english!
I had a change to go and see new Hotell Mustaparta in Tornio! It was very charming little hotell, details captivated my attention many times! You can read more about hotell in here!

Hope you have an amazing thuesday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti