torstai 16. maaliskuuta 2017

Instagramin käyttövinkkejä 2 / IG tips 2

Hi, in english please scroll down! 

Tämä on nyt toinen postaukseni Instagram vinkkejä postaus- sarjaan, ensimmäisen löydät täältä (klik). Jos olet itse vielä uusi instagramissa, sinusta tuntuu että haluaisit osata käyttää IG:tä paremmin. Ehkä Haluaisit hyödyntää instagramia saamaan blogillesi tai vaikkapa yrityksellesi enemmän näkyvyyttä, kontakteja, lukijoita... 
Tässäpä toinen postaukseni, toivottavasti tästä on sinulle apua! 

Tänään ajattelin vinkata teille Instagramin aika uudesta mahdollisuudesta lisätä useampi kuva yhden kuvan kanssa samaan postaukseen. Ei niin että teet siitä kollaasin vaan että kävijällä on mahdollisuus selata läpi yhden kuvan takana olevat kuvat (max. 10 kpl).No mitenkäs tämä sitten onnistuu?
Postausta lisätessäsi huomaat kuvan alalaidassa pieneiä pyöreitä "logoja", klikkaa oikeassa reunassa olevaa, nyt voit valita sarjan kuvia jotka haluat julkaisuusi. Näistä kuvasaroista voit laittaa vaikka smoothien ohje, mitä kaikkia hedelmiä ja ainaksia olet siihen laittanut, ainesosa kerrallaan ja kuva valmiista herkusta. Tai vaikkapa kuvasarja mukavasta illasta kavereiden kanssa, tämä on mielestäni hyvä uudistus rikä tarvi spämmätä muiden kuvavirtaa! Lopuksi voit muuttaa jokaisesta kuvasta erikseen suodatimen mieleiseksesi, sitten kirjoitat mieleisesi tekstin, lisäät hästägit ja julkaise!


Mistäs muut sitten näkee että missä julkaisussa sinulla on useampi kuin yksi kuva? Ylhäällä olevassa kuvakaappauksessa ,omilta instagram sivuiltani, näet että kahdessa julkaisussa on ylhäällä valkoinen merkki. Merkki kertoo että klikatessasi kuvaa, voit pyyhkäistä oikealle ja näet lisää kuvia, teksti pysyy kuitenkin koko ajan samana!

Eli lyhykäisyydessään
Valitse kuva, sitten valitset siihen julkaisuun useamman kuvan, vaihdat tarvittaessa suodatinta, teksti, hästägit ja julkaisu! Simply as that!

Tämän ja monta muuta vinkkiä olen oppinut Instagram Audience Academystä (klik!)

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa minua kovasti :D


In english!

I have learned new skills on instagram, tought that it might be new skills to you guys also. All this that I have learned I have got from Instagram Audience Academy on Facebook all credit to them.
 
Did you know that now you can publish many (max. 10) pictures behind one post on Instagram? How, it's easy, pictures up from my account on IG tells you how. First choose the first picture you want to show (you can reset it also), then choose the other pictures you want to add to the post. With this improvement you can tell storys with picture. I love it! How do you see that someone has more than one picture in the post, at the gallery you see it from the white logo on the left corner and on the piost you have dots under the post! Thanks Instagram audience academy for learning me this and much more! (Link!)

Thanks for the comment, It makes me wery happy! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti