perjantai 10. maaliskuuta 2017

Instagram käyttövinkkejä 1 / Instagram tips 1

Written also on english, please scroll down!

Ajattelin pistää jakoon mitä mie tammikuun lopusta tähän päivään olen oppinut Instagramista (IG), jos olet itse vielä uusi instagramissa, tai haluaisit hyödyntää instagramia saamaan blogillesi tai vaikkapa yrityksellesi enemmän näkyvyyttä, kontakteja, lukijoita... Tässäpä ensimmäinen postaukseni, toivottavasti tästä on sinulle apua! 

Tammikuussa liittyin Facebookissa ryhmään,  jonka perustajaa Ben Colleyta seurasin Instagramissa ja Facebookissa ennen ryhmän perustamista, hänen vinkistään etsin ryhmän käsiini ja paljon olen oppinut. Tämän Instagram Audience Academyn avulla olen oppinut ymmärtämään hästägit (#) ja Instagramin ihan uudella tavalla! Ryhmään Facessa kannattaa liittyä, sieltä saa hyviä vinkkejä englanniksi, mie kerron täällä postauksissa niistä suomeksi ja yritän näyttää kuvin miten mikäkin toimii ja onnistuu. Kysykää ihmeessä jos joku jää askarruttamaan :) 

 Ensimmäisenä itse opin kuinka saada omasta sivusta paremman näköinen, että siitä saa helposti selville kuka olet, mistä tykkäät.. kävijän on helppo muodostaa käsitys kannattaako tätä pidemmälle katsoa edes sivuasi. Itse mietin jo aiemmin että miten muut saa nuin hienosti alekkain kaikki tekstit, kokeilin, enkä todellakaan omin neuvoin onnistunut. Siispä asiaan.


 No tähän oli helppo apu, puhelimen muistiinpano sovellus auki, sinne kaikki tekstit mitä haluat sinne kirjoittaa alekkain ja käytä mielellään emoji näppäimistöä apuna, saat vähän väriä ja näyttää mielenkiintoisemmalta!  



 Kun teksti näyttää mielestäsi hyvältä, kopioi koko hoito ja mene instagram tilillesi kohtaa muokkaa profiilia ja liitä. Näin saat kaikki haluamasi tekstit instagramiin hienossa järjestyksessä!

 

3. Aina jos vain mahdollista niin kannattaa liittää myös, joku sivusto, johon kävijä voi klikata, kuten minun tapauksessani blogini jonne haluan ohjata kävijät lukemaan postauksiani! Mutta linkitettävä sivu voi olla vaikka facebook sivu, yrityksen sivut yms..


Eli lyhykäisyydessään 
1. Avaa puhelimesta muistiinpano sovellus, kirjoita sinne vaikka
Perhe
Lukeminen
Kirjoittaminen
Sisustus
yms. 
kaikkien perään sopiva emoji
2. Kopioi teksti ja liitä se (muokkaa profiilia i- osioon)
3. Linkitä sivustosi, jotta vierailija pystyy helposti vierailemaan sivuillasi


Toivottavasti tästä oli teille apua! 
Kiitos kommentistasi 😘


In English! 

I have learned new skills on instagram, tought that it might be new skills to you guys also. All this that I have learned I have got from Instagram Audience Academy on Facebook all credit to them.

On this post I show how you can use notes app on your mobile phone to fix your bio look fresh and easy to read! 
So first write all the things you want to your notes and use emojis to look it even better! Then copy it and paste on your instagram i-section, simply as that! 
Now your IG seems even more attractive!

I would love if you leave a comment! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️