maanantai 13. maaliskuuta 2017

Ihanainen ilta Tervolassa pe 17/3


Ollaan vajaan 20 edustajan kanssa pistetty tuulemaan ja yhdistetty voimamme! Ajateltiin järjestää useampi tapahtuma johon voit tulla ja tutustua rauhassa edustamiimme tuotteisiin. 

Ensimmäinen tapahtuma mihin mie pääsen mukaan on nyt perjantaina Tervolassa klo 17-20. Kovasti on puhelin surrannut kun innoissaan suunnitellaan kuka tuo mitä, sillä ajattelimme tarjota kävijöille ihan ilmatteeksi kahvia, teetä mehua, suolaista ja makeaa! Tiimissä on valtavasti potentiaalia, toivottavasti paikalle löytää ihmisiä, viettämään rentoa perjantai iltaa meijän kans! 
Mukana mm. Mary Kay, Nosh, LR, Avon, Tuoperware, Swipe, M&I, Young Living ja vyöhyketerapiaa. Innolla odotan tapaavani ihmiset keiden kanssa olen viestitellyt, suurin osa on ihan uusia tuttavuuksia ja osa jo tuttuja. 

Ota ihmeessä ystäväsi mukaan ja tule Ihanaiseen iltaan! Tapahtumassa myös arvontoja! Lisää tietoja saa minulta tai Facebookista Ihanainen Ilta  -tapahtumasta (klik)!


Olisiko sinulla mielessä paikkakunta missä haluaisit että järjestetään samalainen tapahtuma? Tai jos vain tiedät paikan Torniossa tai Kemissä mitä voisi vuokrata tällaiseen tapahtumaan, vinkkaa ihmeessä! 

Kiitos kommentistasi! 
Ihanaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti