maanantai 27. maaliskuuta 2017

London weekend coming up!

Notting Hill picture from here

Picture from here!

Picture from here!

Picture from here!

Picture from here!

Picture from here!

Picture from here!

Kensington gardens, picture from here!

Next week on friday early in the morning I can think that me and my momma have few butterflies on our stomag, we are on our way to London. I's the first bigger, longer abroad trip that my mother has done and only the second one to me too! So if you have some tips, where we should absolutety go, see and experience give a comment! 
Everyone else is sleeping but I'm scrolling on pinterest, reading blogs and looking beautiful pictures from London! We are staying long weekend, so we know that we don't absolutely have time to see all, and we don't want to spring around like tourists, we want to have time to enjoy the beautiful town! The beautiful buildings, markets, gardens... 

Thanks for your tips! 

There is absolutely going to be post after the trip! 

---------------------------------------<3------------------------------------------

Suomeksi 

Me lähetään äitin kans ensiviikon perjantaina aikaisin aamulla Lontooseen,. Saattaapi olla että molemmilla alkaa olemaan perhosia mahassa matkan lähestyessä. Matka on mulle toinen ulkonmaanmatka ja äiti ei ole lentäen käynyt ulkomailla vielä kertaakaan. 
Kaikki muut nukkuu ja mie selaan ihania kuvia Lontoosta, kaivan pinterestistä vinkkejä ja luen blogeja. Pää täynnä paikkoja mitä kannattaisi nähdä, missä kannattaisi käydä... Notting Hill olisi ihana nähdä, samoin kun puhelinkopista on otettava kuva! Puistoja varmasti kierrellään ja esim. Boroughmarket on nähtävä, Big Ben ja shoppailemassa on käytävä! 

 Kaikkialla ei kerkeä pidennetyn viikonlopun aikana käydä ja kaikkea kokea, pitäähän sitä seuraavaankinkertaan jättää jotain! 

Kiitos kun jaoit kokemuksesi ja hyödylliset vinkkisi!

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Mä suosittelen ehdottomasti tuolla Borough Marketilla käymistä tyhjällä vatsalla! :D Siellä on vaikka mitä ihania herkkuja. Ja toinen on Harrodsin herkut, joita kannattaa käydä maistelemassa.
  Olin Lontoossa vajaa kuukausi sitten ja kirjoittelin mun blogiin pikkusen siitä reissusta, jos kiinnostaa kurkata. :)

  Ihanaa reissua teille!

  http://jeu-lifestyle.blogspot.fi/2017/03/borough-market.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, pitää kyllä käydä lukaisemassa, odotan niin innolla reissua! Kiitos kommentistasi:)

   Poista