tiistai 27. lokakuuta 2015

Isinpäivä lahja













Kävin eilen ostamassa isänpäivälahjat omalle isille, ylin setti ja omalle miehelle, alempi setti. Katsoin toissapäivänä instagramissa että KappAhlissa on hienoja kuoseja miesten puolella vaatteissa, nämä jäivät mieleen ja ne tuli sitten ostettuakin. Joko olette alkaneet ostamaan joululahjoja, itse en ole vielä ostanut yhtäkään, miehellä olidi vielä 40 v synttärit ensi kuussa ja joululahjakin olisi keksittävä.

Eilen mentiin iltapäivästä minun siskon ja hänen lapsien luo, ei ole kerennyt nyt oikein näkemään. On se vain mukava käydä kylässä, Miron kanssa katsottiin jo mitä pukilta voisi toivoa, ekaluokkalaisella on jo aika isoja toiveita. Sitten lähdettiin jumppaamaan kyläjoen koululle, sisko lspsineen, kavereineen ja kavereiden lapsien kanssa käyvät kerran viikossa koululla jumppailemassa, ihana idea. Minun tytö tykkää roikkua ja nuorimmainen uskalsi alkaa hyppimään pukin päältä, ihan yksin.

Joko olet hankkinut isille lahjan, Foreverin tuotteet sopii myös isille ja miehille yleensäkin. Meillä on Aloe pohjaien After shave, joka aloen ansioista kosteuttaa ja rauhoittaa ajeltua ihoa. Taidan tilata muutaman purkin omille elämäni miehille vielä extra lahjukseksi. Myös miehet voivat hoitaa ihoaan ja meillä onkin todella laadukkaita ihonhoitotuotteita isille lahjapakettiin. Talvi on tulossa ja minun iho ainakin tarvitsee enemmän kosteutusta mitä kesällä, välillä tulee käsiin jo muutamia vesikelloja ja kaulan alta kutisee. 

Ihanaa tiistaita!! 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️