perjantai 9. lokakuuta 2015

Lettejä




Kyllä tämä ehkä tästä alkaa luonnistumaan, nimittäin lettien teko. Kohta voi alkaa harjoittelemaan jotain hankalampaa, tai ehkä omaan päähän :D Sain vinkin käydä ostamassa Glitteristä Isin ja tyttöjen lettikirja, sinne on myös tullut myyntiin jo joulukalelenteri, joka päivälle jotain pientä ihanaa korua tms, sen taidan ainakin käydä ostamassa. Hei muuten, Rajalle kauppakeskukseen aukeaa bikbok ja carlings, muistaakseni tässä kuussa. Eilen tuli hakuun myös Anttilan työpaikat, jeee, ehkä se kauppakeskus on joskus melkein täynnä. Työpaikkoja siis hakemaan, jotka haluavat vaihtelua, tai tarvivat työpaikkaa! Tornioon aukeaa keväällä myös miehille jotain, nimittäin motonet, iso rekennus on nousemassa maanpuolelle , juuri kun tullaan Tornioon.



Pika tuunaus nukkekotiin on valmis, lattiapinnan uusin vain vessasta. Keittiöön ja makkariin en vaihtanut pintoja ollenkaan, jotenkin tuo ruusutapetti on niin symppis. Siskon tyttären huoneen remontista ylijäänyt tapetti pääsi suurimpaan osaan tässä tuunauksessa, kiitos Henna! Vessaan tuloatin itse ihanan pinkkiä laattaa, tykkään etsiä Pinterestistä kaikkea printattavaa. Sieltä löytyy todella ihania juttuja, varsinkin kun tykkää askarrella ja välillä ei muuta tekisikään. Ehkä näin iltojen pimetessä kaivan askartelukamppeet piiloistaan, siitä on kauan kun on kunnolla tyttöjen kanssa askarreltu.

Pitkästä aikaa huonosti nukuttu yö takana, tytöillä molemmilla kova lentsu päällä. Jemina tuli kahdesti viereen ja alkoi yskimään, Amanda taisi nukkua ihan hyvin, välillä yski. Väsyneenä puolihorroksessa sitä jotenkin sekoittuu tosi ja unet, ei tiedä mikä on totta ja mikä unta.

Ihanaa syksyistä aamua!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️