sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Viikonloppu





Lauantai meni todella nopeasti, aamulla seitsemältä starttasin auton kohti Ouluhallia, Suurkirppiksellä piti olla viimeistään yhdeksältä laittamassa tuotteita esille. Uni minulla loppui jo kolmelta aamulla, mutta pyörin sängyssä viiteen asti, ei raaskinu nousta vielä kovin aikasin, kun tiesi että pitkä ilta edessä. Ennen seitsemää pakkasin auton ja lähdin hakemaan Piiaa mulle kaveriksi kirppikselle, mukavaa oli saatiin uusia kontakteja ja päivä meni todella nopeasti, kiitos Piia seurasta ja avusta!

Lähdettiin neljän maissa ajelemaan kohti kotia, sillä illalla pitäisi vielä lähteä syömään KappAhlin tyttöjen kanssa. Että meillä olikin hauskaa, niinhän meillä yleensä on. Ihanaa ruokaa Ofeliassa ja ihanaa seuraa. 



Meidän perheen tyttöjen uusi lempi tuote, Foreverin Sonya sarjan huulikiilto. Ihana väri, kimalletta, mieto vaniljan tuoksu , peili ja valo! Onnistuu levittää siis pimeässäkin <3 Mie en ikinä oikein ole tykännytkäyttää huulikiiltoa, jää niin tahmea olo huuliin, eipäs jää tästä kiillosta ja mikä parasta hoitaa huulia, koska totta kai tuote sisältää Aloe Veraa. 

Sunnuntain oli hieman väsynyt olo, mutta ei krapulaa, ennen yhdeksää heräsin jo, ei osaa enään nukkua pitkään. Vaihdettiin miehen kanssa kiukaasta kiviä ja lisättiin uusia, laitettiin peräkärryllinen puita vajaan. Lämmitettiin aikainen sauna ja kun mies lähti töihin, lähdin mie hakemaan tyttöjä mummolasta, ikävä oli, viimeksi nähty perjantai iltana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️