perjantai 30. lokakuuta 2015

Leville lomps







Tänään lähdettiin aamutoimien jälkeen ajamaan Leville, miehellä on koulutusta huomenna ja sunnuntaina, joten lähdettiin  tyttöjen kanssa messiin. Eipähän tarvi miettiä kotihommia kotona, vaan olla tyttöjen kanssa ja olla miettimättä mitä kaikkea pitäisi tehdä. Pitkän matka oli sumu, ensimmäinen kuva on pysähdykseltä Postissa Torniossa, josta hainkin postilokerosta luettavaa matkalle, sattuipa sopivasti. 

Pysähdyttiin Pellossa syömässä pitsat, sain ajaa loppumatkan autoa, tie oli pintajäässä tietenkin juuri minun ajamani matkan :D tiet mutkitteli ja rajoitus 100, uskalsin ajaa juuri ja juuri sen 100 km tunnissa. Poroja näkyi paljon, onneksi vain muutamat juoksenteli tiellä, muut ottivat rennosti pelloilla. Jemina sanoi että on sillä pukilla paljon poroja. 

Perille tultua Hotelli Levitunturiin tuotiin reput huoneeseen ja lähdettiin kävellen ostamaan vähän sapuskaa jääkaappiin, sitten tulikin tytöillä jo kiire kylpylään. Olihan meillä mukavaa lipoa vedessä, siihen vielä ruoka päälle ja kaikki on aika sippi.

Huippu mukavaa Halloweenia!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️