torstai 15. lokakuuta 2015

Viikonloppuna lähdemme Joensuuhun

Viikonlopuksi olemme suunnitelleet lähteä koko perheen kera Joensuuhun, tai tarkemmin Lehmoon, miehen isä asuu vaimonsa kanssa siellä. Lauantaina lähdetään autolla ajamaan kohti Joensuuta, ajaessa meneekin melkein koko päivä, noin 6 tuntia, tiistaina lähdetään kotia kohti takaisin. Takaisin tulomatkalle ollaan suunniteltu pysähdystä Vuokatissa Angry Birds aktiviteettihallissa, tytöt viihtyisi siellä vaikka koko päivän kiipeillen, laskien mäkiä, hyppien tramppiskalla, ajellen polkuautoilla. 

Reissulle olin suunnitellut käyväni pitämässä myös kutsut, mutta ajankohta on vähän hankala, syyslomaviikko, kutsujen emäntä ei saa ketään varmasti paikalle, joten käymme heillä vain kylässä.  He ovat meidän tuttava pariskunta joilla on kolme ihanaa tyttöä ja yksi ihana pieni poika, nuorin tytöistä on meidän Jeminan ikäinen, leikkikavereita on kiva käydä moikkaamassa, heillä on myös aivan ihana Nappi koira, ruskea labradorin noutaja. Ehkä Amandakin tänä vuonna tulee sinuiksi Napin kanssa, aiempina kertoina on pelännyt, mutta nyt on tykästynyt niin naapurin Bobi koiraan, että Napinkin kanssa välit varmaan lämpenee. Ihana saada välillä olla ihan perheen kesken, vaatii välillä veronsa kun molemmat tekee vuorotöitä, mies vielä kolmivuoroa. Välillä tuntuu että arki menee vain töissä tai kotihommissa lasten kanssa touhuten, väliin mies vielä nurisee ettei ole yhtään omaa aikaa, ei kerkeä puuhailla autojen parissa tai katsoa nauhoituksia, ihanko tosi, ei minullakaan ole juuri "lapsivapaata" aikaa. 

En nurise, tiedän lapset ovat pieniä, vain pienen osan elämästään, pitää osata myös antaa heille aikaa, olla heidän kanssaan ja leikkiä, välissä vain tuntuu että kotihommat vie aikaa, varsinkin jos ne hoitaa melkein yksin. Pitäisi oppia sanomaan toiselle, että sinun vuorosi, mutta mies on niin fiksu että mielummin vain on lasten kanssa, kuin touhottaa koko ajan jotain, hyvähän sekin on.

  


Amandan kanssa kun pesee hampaita, saattaa yhtäkkiä käydä näin, hammastahnatuubi joutuu nuoleskelun kohteeksi. Onneksi Foreverin hammastahnassa ei ole mitään myrkyllistä, ei siis edes sitä fluoria, joka kertyy kehoon. Hoitaa limakalvoja koska sisältää aloe veraa ja propolis (mehiläisen kittausvaha) joka on todella antibakteerinen hoitaa pahan hengityksen pois, pitäen mm rakot pois suusta. Hyvä hammastahna koko perheelle, myös lemmikeille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️