perjantai 2. lokakuuta 2015

Huomenna Ouluun


Toimitus tuli tietenkin viimeisenä vapaapäivänä, joten asiakkaat joutunee odottelemaan vähän tuotteitaan kauemmin, en tykkää, huono puoli ikealla töissä olossa on se, että aina on myöhään töissä, varsinkin kun täälä ollaan tunti jäljessä Suomen aikaa. Eli suurkirpputorille Ouluun olisi tarkoitus huomenna lähteä pitämään myyntipöytää, vähän mietin että kannattaako lähteä kirppikselle myymään tuotteita, mutta miksi ei, saavat vähän kävijätkin muuta katseltavaa. Ylimääräiset tuotteet lähtee nyt kaikki mukaan. Ja toivon että minun ihana entisen työpaikan mp lähtisi minulle kaveriksi, paljon on vain lentsua liikkeellä, saa nähdä joutuuko hän menemään töihin. 



Toissapäivänä käytiin kävelyllä, Jemina ajoi edellä kaverinsa kanssa pyörällä ja välillä pysähtyivät keräämään kukkia, ihanaa kun vielä ei ole niin kylmä että kukat olisi kuolleet.



Keskiviikkona käytiin IKEAn porukalla syömässä Park Hotellissa Torniossa ja sitten saatiin kuunnella karaokea, Ruotsalaiset tykkää laulaa karaokea. Yksi tyttö lauloi niin hyvin englanniksi, aivan kylmäsi kun kuunteli. Hauskaa oli. 



Ruoka oli niin hyvää etten malttanu ottaa siitä kuvaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️