tiistai 1. maaliskuuta 2016

Aika menee liian nopeaa

En ole kerennyt kirjoitella, tuntuu että päivät menee liian nopeasti, mitä nytkö on jo maaliskuu! Eilinen oli vapaapäivä, yhtä matalalentoa :D meinasin unohtaa tytön jumpankin ihan kokonaan, korjaaja kävi korjaamassa lieden, sisko tuli kylään, käytiin mummolassa, työtn jumppa, kauppa, posti, kotiin. Tänään töihin, saa ottaa rauhallisemmin. Eilen meinasin kirjoittaa (ensin laitan tytöt nukkumaan) ja nukahdin itse :D Aamusmoothie: mantelimaito(sokeroimaton) 
Avocado
Pinaattia
Jäisiä mansikoita
Forever Ultra vanilja proteiini

Nam, smoothien väri ei ollut hirveän kaunis, muttamaistui hyvälle, kaadoin kulhoon ja päälle chia -siemeniä.


Amanda tykkää chia hyytelöstä, sekoitin vain veteen, tyttö lusikoi sitä naamaan kuin suurinta herkkua.

Eilen tuli tilaus, mie tilaan itselleni aina Vital 5 paketin ja jaan sisällön mieheni kanssa, juomat ja Argin, muita mies ei vielä käytä. Tilaa halvemmalla muualta, mutta minä käytän Foreverin tuotteita koska tiedän että niitä on oikeasti tutkittu kunnolla ja yhessä miten vaikuttavat, samaa et voi sanoa jos otat eri valmistajien vitamiinit, toiset kalaöljyt, kolmannen probiootit. 

Nyt suunnittelemaan toimituksia asiakkaille, viikonloppuna olen vapaalla, joten saa tavata ihania ihmisiä <3 Yhden hyvinvointi-illan saan käydä pitämässä sunnuntaina <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti