keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Orkidean kylpy


 
Maanantaina oli orkidean kylpypäivä, edelliset orkideat olen tehokkaasti saanu kuolemaan kukinnan jälkeen, toivottavasti tälle kaunokaiselle ei käy samalla lailla. Äidillä orkideat pysyy todella hyvin hengissä ja hän saa ne uudelleen kukkimaan, käyttää noin kerran viikossa kukat kylvyssä, upottaa veteen ainakin pariksi tunniksi. On olemassa myös orkidea ravinteita, onko teillä kokemusta, miten saatte omat orkideat pysymään hengiasä ja vieläpä kukkimaan uudelleen. Tämä minun kaunokainen on maaorkidea sukua, puikkokämmekkä, juuret eivät ole yhtä massiiviset kuin  perhosorkidealle. Juuret eivät tarvitse valoa, joten ruukku saa olla valoa läpäisemätön, luin jostain että veden on hybä olla huoneenlämpöistä ja vielä keitettyä.
Sunnuntai iltana haettiin tyttöjen huoneeseen pinkki Kallax lipasto minun työkaverilta, laitettiin se Jeminan sängynpäätyyn nyt ainakin alustavasti, saa kirjat sinne kivasti (ylimpiin laatikoihin, valon kiinni ja jopa hieman koristeita. prinsessa teksti saatiin naapurilta Jeminan ollessa pieni ja kirsikan kukka kyntteliköt on Partyliteltä aikoinaan ostettu, juuri tyttöjen huoneeseen suunniteltuina, nyt niillä on paikka mistä ne näkyy :D 

Maanantaina kävin pitämässä tuote-esittelyä ihan henkilökohtaisesti ja jätin tuotteet kokeiluun, minusta kaikista parasta on kun saa ihan rauhassa kokeilla tuotteita! Jännää kuinka samanlaisia ihmisiä sitä tietääkään, mutta heidät vain tietää, tässä työssä nautin kun saa tutustua uusiin ihmisiin ja ystävystyä! 

Kämmenen ihottuman kuulumisia,kun elää ihottuman kanssa saattaa olla hetkiä että voivottelee kun sattuu, mutta mie ainaki yleensä olen ja eläm ihan normaalist, Suomalainen sisu on avuksi. Kämmenessä ja sormessa on välillä avohaavoja, jotka sijaintinsa vuoksi eivät tahdo umpeutua. Minun oli pakko käydä ostamassa Locobasen repair voidetta, kun Aloe vera voiteet ei enää auttaneet tarpeeksi, ehkä tämä tästä, kun vain antaisin kuivuvan repsottavan ihon rauhassa olla, mutta minulla on huono tapa repiä kuivaa ihoa pois, jolloin useasti iho vain ärsyyntyy. Kuorin äsken kädet pelkällä hunajalla ja sokerilla, annoin vaikuttaa iholla hyvän tovin, otin vähän vettä kostukkeeksi ja kuorin vielä, sitten pesin pois, tulipa ihanan pehmeät kädet! Koe pakkailin nestemäisiä tavaroita reissuun, ei tuonne litran suljettavaan pussiin kyllä mahdu juuri mitään, tänään mennään Hennan luo iltapäiväkahveille ja suunnitellaan mitä ottaa kukin, jotta saahaan kaikki kamppeet mukaan, kun matkustetaan vain käsimatkatavaroilla! Onko teillä kokemuksia, miten saitte kaiken tarvittavan mukaan? 


Äitiepäiväksi ostamassani miniruusussa on nyt monta kukkaa, alkavat lakastumaan, väri leikkii kauniisti osaksi kuivuneissa terälehdissä. Tiistaina Pesin Audin sisätiloista, mies jätti töihin lähtiessään pesuaineet pöydälle, eka imuroin sisältä, sitten oli vuorossa sisustan pesu, suoja-aineen levitys ja lopuksi ikkunoiden pesu, kyllä nyt kelpaa. Pitäisi vielä pestä kunnolla ulkoa ja varmasti myllyttää (vahata) sitä en vielä itse ole kokeillut, mutta eikai se hankalaa voi olla! 
Sitten keksin alkaa fixailemaan eteisessä tönöttävää vanhaa lipastoa, jonka väriin olin kyllästynyt jo aika päiviä sitten, nyt on paljon parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti