tiistai 6. syyskuuta 2016

Miksi aina mie!


Perjantaina hoidon ja töiden jälkeen käytiin ostamassa vähän herkkuja ja ostettiin iTunesilta Viidakkokirja elokuva, tytöt tahtoi olla tosi lähellä koko elokuvan, kun oli vähän jännä, mie sain lukea tekstitystä elokuvasta tytöille, ihana tapa aloittaa vapaa viikko! Kyllä vapaa viikko tai no ylikin, pyysin viikonlopun vapaalsi koska Helsinki ja Success Day (koulutusta) kutsuu, ihanaa lähteä reissuun ja vielä ihanampaa on että yksi minun tiimiläinen lähetee mukaan <3 

Lauantaina käytiin aamupäivästä suurmatkkinoilla, aivan ihanat markkinat, kojuja riitti ja ihmisiä, tykkäsin viimevuonna kovasti ja niin tänäkin vuonna! Ärsyttää vain kun ei ole niin paljoa rahaa että voisi ostaa kaikkea kivaa mitä löytää, yhdessä kojussa oli syötävän hyvännäköisiä koruja, toisesa Englantilaista toffeeta, bratwurstia, pannukakkuja, vohveleita, kreikkalaista ruokaa, upeita kukkia... Mukaan tarttui elämäni ensimmäiset macarons-leivokset, brezeleitä (saksalainen suolarinkeli), tikkarit tytöille (Jemina oli kaatunut ja tuetty tikkari meni vähän rikki), syötiin kreikkalaista kanagyrosta, nam! Mies osti itselleen pussin lakuja. 
Iltapäivällä lähettiin käymään miehen veljen synttäri kahveilla, anopilla oli pöytä pullollaan herkkuja, suklaakuivakakkua, pullaa, mustikkapiirakkaa ja suolainen jauhelihapiiras, siinähän se päivä sitten meni. 


Sunnuntaina minun suunnitelmat meni vähän uusiksi, piti olla hyvinvointi kutsut, mutta kutsujen emännällä oli lapsia kipeänä, niinpä keksin lähteä pitämään pöytää Hennan kanssa MLL kirppis tapahtumaan Tornion Arboretumiin! Jemina aloitti heti aamun seisomalla päällään, ihanan notkea ja mikä vartalonhallinta tytöllä onkaan! Katso äiti ilman käsiä, ota kuva!
Kotiin tullessa autoa laittamaan jäänyt mies, osan vaihto ei mennyt niinkuin Strömsössä, huusi imurin kanssa kilpaa, kaikki oli huonosti ja kämppäkin kuin räjähdys! Yritin sanoa ystävällisesti, että mie olen ollu töissä ja hän on painau kahtaki hommaa, mutta ei pystynyt kun toinen vain huutaa, huusin takaisin että tässä talossa asuu kaksi, enkä se ole vain minä kenen pitäisi pitää huusholli kunnossa. Lähettiin mummolaan syömään ja saunomaan, jotta saa känkkäränkkä rauhoittua. Välissä tuntuu että sitä on vain taloudenhoitaja, pitää tiskata, pyykätä, siivota vatteita lattioilta, 
siivota keittiötä, siivota leluja lojumasta ympäri kämppää, kas kynät ja paperit on jääny pöydälle... Pienenä tokasin aika useasti äidille, mutta miksi aina mie!! Välillä tekee mieli sanoa näin vieläkin!

Ihanaa alkanutta syksyistä viikkoa!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti