maanantai 26. syyskuuta 2016

Sairastupaa, ainakin puolipäivää :DTomaatit kannatti kantaa sisään kun alkoi tulemaan öisin viileämpää, näistä saa aina silloin tällöin käydä muutaman tomaatin nappaamassa, taatusti luomua! 
Tilasin M&I:lta ihanan tunikan ja sain lahjuksen uudet housut, tuntuvat tosi ihanalta päällä molemmat. Tunika on kiva kun pituuta voi säädellä, on hieman löydä ylhäältä ja tiukempi alaosasta, tästä saa vielä vähän pitemmän jos haluaa, tai sitten ihan paita mittaisen, korun kun laittaa kaveriksi niin menee varmasti käyttää arkena kuin juhlana, eikä pitäisi mennä äkkiä huonoksi! Jeminalle tilasin värikkäät sukkahousulegginssit, peppipitkätossu värityksellä, tosi kivan näköiset! 
Tänään aamulla sain meikkiseuraa, Amanda halusi oman peilin pöydälle ja vähän meikkailla kans, onneksi vielä tässä vaiheessa riittää kuin sipaisee vähän luomiväriä ja poskipunaa! Jemina heräsi hieman myöhemmin ja valitti kurkun olevan kipeä, ääni oli todella painoksissa ja lämpöili, halusivat kattoa leffaa omassa huoneessa ja patjat piti viskata lattialle, loppupäivää kohden vauhti kiihtyi ja ei enää kurkun kipeys tuntunut, taitaa huomenna päästä jo töihin takasin.Torstaina 29.9 yhdistetään voimavarat Tuopperwaren Sinikan ja Noshin Tarjan kanssa, pidetään yhteiskutsut Keminmaassa tupasvillalla klo 17:30 alkaen, tulehan sieki käymään jos olet lähistöllä, luvassa arvontaa ja laadukkaita tuotteita :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti