torstai 29. syyskuuta 2016

Sairastupailu jatkuikin




 
Vieläkin ollaan oltu kotosalla Jeminan flunssan takia, kuumetta ei kunnolla nosta , mutta pikku lämpöä pitää päällä, ääni on käheä, raastava rapsikurkku, viimeyö meni yskiessä, nyt kun lapset ei yski niin itte kukkuu hereillä :D Maanantaina kävin hakemassa postista M&I -pussin, sisältä löytyi ihana tunika, jota voi käyttää tosi monella tavalla; toai pitkänä tunikana, lyhyempänä housujen kanssa tai vaikka puserona. Tunikan malli on tosi mukava, ylhäältä vähän löysä ja alhaalta tiukempi, jonka ansiosta onkin monikäyttöinen. Todella laadukkaan tuntoinen ja pehmeä päällä! Lahjukseksi sain myös mustat housut, en nyt muista millä nimellä malli kulki :D Lahkeensuissa ihanan korkeat resorit ja ylhäällä samoi, voi antaa olla pitkänä tai kääntää tuplakai, aivan tosi ihanat jalassa, on ollu joka päivä nyt jalassa <3 Jeminalle tilasin kudotut, "sukkahousu" leggarit, näistä tulee varmasti kans yhet lempparit, ihana Peppi Pitkätossu -kuviointi.


 



Askarreltiin, tein origami -kuvan kehyksiä, vielä ovat jatkojalostusta vaille, valmiista tuotoksesta tulee kuvaa, kun saan taas inspiraatiota :) 



Tiistaina saatiin aamukahviseuraa siskosta ja hänen kahdesta nuorimmaisesta lapsestaan, Ronilla oli taas uusiutunut korvatulehdus ja olivat käyneet lääkärissä hakemassa lääkettä. Mukavasti piristää kun joku käy kylässä, kyllä sitä tulee vähän mökkihöperyys kun ei pääse talosta liikkeelle mihinkään, mie olen niin tottunut olemaan menossa, nyt kyseisessä tapauksessa töissä, joita minulla kesän jälkeen ei ole ollut liikaa ja mielellään olisin siellä kun on vuoroja. 



Tiistaina kävin sen verran ulkona talosta että sain haettua Foreverin tilauksen, tilasin itselle C9 paketin, jota odotin jo kovasti tulevaksi, tämä karamellejen ja herkkujen syönti on ihan riistäytynyt käsistä ihan mahotonta touhua, tällä ohjelmalla saan taas tehtyä ryhtiliikkeen ja saan itteni irti sokerihimosta! Paketissa tuli myös päivitetyt kuvastot, aivan mahtavat, koko on nyt A4 ja kuvitus, ai että mie tykkään. C9:n aloitin jo tänään, mutta kirjoittelen siitä huomenna, kyllä se häätyy lähteä nukkuun! Huomenna on yhteiskutsut Keminmaassa Tupasvillalla klo17:30 alkaen, tervetuloa! Mukana myös Tupperit ja Noshin vaatteet! 

Näihin mietteisiin! Kauniita unia, toivottavasti sie jo nukut! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi ❤️
Tack för din Meddelande ❤️